• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Oyuncu Toby Kirkup evinde ölü bulundu
14 Temmuz 2021 Çarşamba 09:57

Oyuncu Toby Kirkup evinde ölü bulundu

Peaky Blinders ve Emmerdale'de rol alan dünyaca ünlü oyuncu Toby Kirkup, kollarındaki karıncalanma ve göğsündeki ağrının ardından gittiği hastaneden eve gönderildikten sonra hayatını kaybetti.
Peaky Blinders ve Emmerdale'de rol alan dünyaca ünlü oyuncu Toby Kirkup, kollarındaki karıncalanma ve göğsündeki ağrının ardından gittiği hastaneden eve gönderildikten sonra hayatını kaybetti. Ailesi, ünlü oyuncunun ölümünün şüpheli olduğunu ve araştırılması gerektiğini savundu
 
Dünyaca tanınan oyuncu Toby Kirkup'un ölümü, sanat dünyasında büyük şaşkınlık ve üzüntü yarattı. Peaky Blinders ve Emmerdale'de rol alan aktör Toby Kirkup, kollarında hissettiği karıncalanma ve göğsündeki ağrının ardından hastaneye başvurdu. Hastanedeki işlemlerinin ardından eve gönderilen Kirkup, evinde vefat etti.
 
Otopsi sonuçları çıktı
 
29 Ağustos'ta Huddersfield Kraliyet Hastanesi'ne yatırılan Kirkup'un aynı gün taburcu edilerek evine gönderildiği öğrenildi.
 
Kirkip'e gastrit teşhisi konulmasının ardından taburcu edildi. Ancak, eve döndüğünde durumu kötüleşen oyuncu, kusmaya başlayıp kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Otopsi raporunda da oyuncunun ölümünün doğal nedenlerle olduğu belirtildi.
 
Ailesi, ölümün araştırılmasını istiyor
 
Ancak adli tıp uzmanı Catherine Toner, aktörün daha önce uyuşturucu ve alkol sorunları yaşadığını söylerken ailesi de tedaviyle ilgili endişeleri olduğunu belirterek ölümünün araştırılmasını istedi.
 
Polis rolünde oynuyordu
 
Kirkup, altıncı ve son sezonunun çekimlerini Mayıs ayında tamamlayan Peaky Blinders'da polis olarak rol almış, dizinin geçtiğimiz yıl Ocak ayında devam eden çekimleri, geçen Mart ayında pandemi nedeniyle durdurulmak zorunda kalmıştı.
 
Huddersfield Üniversitesi'nde drama okuyan Kirkup, yazar, sahne sorumlusu, TV sunucusu ve oyunculuk yapmıştı.
 
magazinmahallesi.com
Bu haber toplam 909 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA