• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
On binlerce kadın, Funda Arar konseri ile coştu
10 Mart 2018 Cumartesi 10:00

On binlerce kadın, Funda Arar konseri ile coştu

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman: “İlimizde hemşerilerimizim beklediği bir şehri inşa etmek için gece gündüz demeden çalışmaktayız”

Mardin Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Funda Arar Konseri, düzenledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Kadınların bu özel gününde mutlu olmaları hedefiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerde ziyaretler gerçekleştirilirken, pop müziğin önemli isimlerinden birisi olan Funda Arar’da kadınlar ile buluşturuldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda yapılan konsere Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın yanı sıra on binlerce vatandaş da izledi.

Konserin akabinde bir açıklama yapan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Bu şehirde yapılan etkinlikler ile kadınlarımız artık gülüyor” dedi. Mardin Büyükşehir Belediyesi olarak dezavantajlı grupları hiçbir zaman unutmadıklarını dile getiren Yaman, “İlimizde hemşerilerimizim beklediği bir şehri inşa etmek için gece gündüz demeden çalışmaktayız. Özellikle sosyal projelerimize de önem vermekteyiz. Kadınlarımız için de önemli çalışmalar imza atmaktayız. Son 1 yıl içinde ‘Kadının Yerinde Kadının Yanında’ diyerek kadınlarımızın mutlu olması hedefiyle durmadan çalıştık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de 2017 yılında olduğu gibi özel bir etkinlik olmasını istedik” şeklinde konuştu.

Mardin’de yaşayan kadınlar için Funda Arar konserini düzenlediklerini ileten Yaman, “Şehrimizde yaşayan kadınlarımızın moral bulmaları ve stres atmaları için bu yıl da bir konser tertip etmek istedik. Bu nedenle yediden yetmişe herkesin severek dinlediği ses sanatçısı Funda Arar’ı ilimize getirdik. Alanda on binlerce hemşerimiz konserde gönüllerince eğlendi. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

Sanatçı Funda Arar ise Mardin’deki coşkunun kendilerini mutlu ettiğini aktarırken, organizasyonu sağlayan Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’a teşekkür etti.

img_8797.jpg

img_8806.jpg

img_8840.jpg

img_8849.jpg

img_8882.jpg

img_8925.jpg

img_9037.jpg

img_9062.jpg

img_9126.jpg

img_9177.jpg

Bu haber toplam 975 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
  • Mide üşütmesine ne iyi gelir?
  • Diz kireçlenmesine karşı öneriler
  • Yağış nedeniyle süt ve peynirde bolluk oluştu
  • Afrika'dan gelen çöl tozu 2 gün etkili olacak
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA