• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Odessa Young, Psikolojik Korku The Damnedın Kadrosunda
09 Temmuz 2021 Cuma 10:00

Odessa Young, Psikolojik Korku 'The Damned'ın Kadrosunda

Mothering Sunday’in yıldızının yeni projesi belli oldu
Mothering Sunday yıldızı Odessa Young, ödüllü yönetmen Thordur Palsson'ın yaklaşan psikolojik korku filmi “The Damned”ın başrolünde oynamak için görüşmelerde bulunuyor. Film, genç yıldızı, acımasız bir kış sırasında, yoksul İzlanda balıkçı köyünün kıyılarında bir gemi battığında, zorlu bir seçim yapmakla görevlendirilen Eva olarak görecek. Hayatta kalanları kurtarmaya yönelik herhangi bir girişim, açlıktan ölmek üzere olan köylülerin erzakını daha da tüketme riskini taşıyor. Köylüler suçluluklarıyla mücadele ederken, Eva rahatsız edici görüntüler görmeye başlar ve seçimleri için cezalandırıldıklarından şüphelenir.
 
Çekimler Ocak 2022'de İzlanda'daki lokasyonda başlayacak. Protagonist Pictures dünya çapındaki satışları temsil edecek ve ABD haklarını CAA Media Finance ile birlikte yürütecek. Palsson (“The Valhalla Murders”) hikayeyi yazarken, Jamie Hannigan senaryoyu yazdı. Young, şu anda Cannes'da gösterilen “Mothering Sunday” filminde Olivia Colman (“The Father”), Colin Firth (“The King’s Speech”) ve Josh O’Connor (“The Crown”)'la birlikte rol alıyor. Graham Swift'in aynı adlı romanından uyarlanan "Mothering Sunday", Eva Husson tarafından yönetiliyor ve senarist Alice Birch tarafından uyarlandı.
 
Young, daha önce “Shirley”de Elisabeth Moss'la (“A Handmaid's Tale”) ve Stephen King'in “The Stand”inde rol almıştı. Ayrıca, Sam Taylor Johnson'ın yönettiği “A Million Little Pieces”ta Aaron Taylor Johnson'la ve Trip Cullman'ın Atlantic Theatre Company yapımı “The Mother” filminde Isabel Huppert'le birlikte rol aldı. 'Damned', tarih boyunca insan şefkatini sayısız şekilde test eden evrensel bir sorudan kaynaklanmaktadır: Kendimi veya sevdiklerimi tehlikeye atma pahasına bir yabancıya yardım eder miydim?”
 
Yapımcıların yaptığı ortak açıklamada, "Thordur bize 'The Damned'ı ilk kez sunduğu andan itibaren, bunun gerçekten eşsiz bir korku filmi olacağını hissettik, kalbinde zorlayıcı bir ahlaki soru var. 19. yüzyılda İzlanda'da geçiyor ama temalar bugün insanlıkla çok daha alakalı ve Thordur'un farklı, ürpertici ve duygusal olarak yankılanan bir film yöneteceğini iyi biliyoruz.” dedi. 
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 917 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
  • Mide üşütmesine ne iyi gelir?
  • Diz kireçlenmesine karşı öneriler
  • Yağış nedeniyle süt ve peynirde bolluk oluştu
  • Afrika'dan gelen çöl tozu 2 gün etkili olacak
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA