• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Obama Ailesi ve Kenya Barristen, Netflixe Müzikal Animasyon!
04 Haziran 2021 Cuma 10:34

Obama Ailesi ve Kenya Barris'ten, Netflix'e Müzikal Animasyon!

Dizi, bu yaz prömiyer ...
Barack ve Michelle Obama'yla Kenya Barris, müzik ve animasyonu birleştiren bir Netflix dizisinin baş yapımcılığını üstlendiler. Chris Nee tarafından yaratılan "We the People", H.E.R., Adam Lambert, Lin-Manuel Miranda, Brandi Carlile ve Andra Day'in yanı sıra birçok yıldız ismin seslendirdiği müzikleri içeren üçer dakikalık 10 bölümden oluşuyor.
 
Kısa form dizi, 4 Temmuz'da yayıncıda prömiyer yapacak. Logline'ın haberine göre, “We the People”, Janelle Monáe, Lin-Manuel Miranda, Adam Lambert, Cordae, Bebe Rexha, Kyle ve açılışta Ulusal Gençlik Şairi ödüllü Amanda Gorman'ın çığır açan animasyon stilleri görselde yer alacak. Serinin her bölümü, herkesin yurttaşlığı yaşayan ve nefes alan bir şey olarak yeniden düşünmesi ve modern bir dünyada hükümet ve vatandaşlığın ne anlama geldiğine dair anlayışlarını yeniden şekillendirmesi için canlı bir eylem çağrısı vaat ediyor.
 
Seride yer alan diğer müzisyenler arasında Kristen Anderson-Lopez, Robert Lopez, Daveed Diggs ve Brittany Howard yer alıyor. Obama'lar ve Barris'in yanı sıra baş yapımcılar; Tonia Davis, Higher Ground adına Priya Swaminathan ve Laughing Wild adına Chris Nee olacak. Barris, Khalabo Ink Society aracılığıyla ayrıca yürütücü yapımcılık yapıyor.
 
Dizinin yönetmenliğini Peter Ramsey, Trisha Gum, Victoria Vincent, Benjy Brooke, Mabel Ye, Tim Rauch, Jorge R. Gutierrez, Daron Nefcy, Everett Downing ve Kendra Ryan üstleniyor. AFI Docs film festivali, 24 Haziran akşamı saat 20.00'de etkinliğin Docs Talks bölümünde ücretsiz bir gösterimle “We the People”ın dünya prömiyerine ev sahipliği yapacak. Daha sonra, 4 Temmuz günü Netflix'te yayında olacak. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 916 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA