• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Noah Hawley, Yeni Alien Dizisinin Konusunu Anlattı!
02 Temmuz 2021 Cuma 10:21

Noah Hawley, Yeni "Alien" Dizisinin Konusunu Anlattı!

Alien dizi oluyor!
Ridley Scott'ın imzasını attığı efsanevi film Alien dünyasını anlatan bir dizi geliyor. Dizinin showrunner'ı, Fargo ve Legion gibi harika yapımlardan tanıdığımız Noah Hawley olacak. Hawley, Vanity Fair'e verdiği röportajda Alien dizisinden bahsetti.
 
Ellen Ripley karakterinin hayatta kalma mücadelesiyle tanıdığımız ve sonrasında Ripley'nin kızının hikayesini anlatan oyunlarla devam eden Alien dünyasına bir dizi ekleniyor. FX'te yayınlanacak olan dizinin ilk duyurusu 2020 yılında yapılmıştı. Açıklamalara göre Ridley Scott da dizinin yapımcısı olacaktı. Böylelikle serinin 7. yapımı izleyici karşısına çıkmış olacak.
 
Noah Hawley, Alien dizisinde neler olup biteceği ile ilgili ipuçları vermeyi tercih etti. Yaratıcı isim şu sözleri sarf etti: "Alien hikayeleri hep tuzaktır. Hapishanede tuzak, uzay gemisinde tuzak... Bunu biraz açmak gerektiğini düşündüm ve eğer kontrol edemeyecek durumda olursan ne olurdu ile ilgilendim." Bu durumda dizi, klasik Alien yapımları gibi olmayabilir ve açık bir dünyada geçebilir gibi görünüyor.
 
Alien dizisinin prodüksiyonuna sonbahar aylarında başlanması planlanıyor. Noah Hawley şimdilik iki bölümünü kaleme aldı. Hawley'nin söylediklerine göre prodüksiyon öncesinin bu kadar uzun sürme nedeni, özel efektler üzerinde çok iyi çalışılıyor olması.
 
İzlemek isteyenler için Alien filmleri Amazon üzerinden ulaşılabiliyor...
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 913 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA