• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
No Time To Die Yine Ertelendi!
23 Ocak 2021 Cumartesi 11:46

"No Time To Die" Yine Ertelendi!

Sinemanın geçirdiği zor zamanları "No Time To Die" gibi önemli bir filmin bile vizyona girmek için verdiği büyük mücadeleden anlayabiliriz.
Daniel Craig'in başrolünde bulunduğu MGM filmi, bir kez daha ertelendi. Ölmek İçin Zaman Yok adıyla ülkemizde gösterime girecek olan film, Nisan 2021'den Ekim 2021'e alındı.
 
No Time To Die'ın ilk vizyon tarihi 2020 yılının Nisan ayına işaretlenmişti. Ancak bu tarihten bir ay kadar önce coronavirüs salgını patlak verdi ve film Kasım'a ertelendi. Kasım ayına kadar tüm dünyanın durumunun düzeleceği umut edilirken böyle bir düzelme yaşanmadı. Salgındaki yeni dalgalar No Time To Die'ın Nisan 2021'e ertelenmesine neden oldu. Yakın zamanda iflas eden MGM, No Time To Die ile ilgili son bir karar verip filmi 8 Ekim 2021 tarihine aldı. Ölmek İçin Zaman Yok, bu tarihte Warner Bros'un epik filmi Dune; Sony'nin Morbius filmi ve The Addams Family 2 ile rekabet edecek.
 
Daniel Craig'in son James Bond filmi olan No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.
 
Cary Joji Fukunaga yönetmenliğindeki No Time To Die, 8 Ekim 2021'de vizyonda olacak.
 
Kaynak:beyazperde.com
Bu haber toplam 482 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA