• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nicolas Cageli Joe Exotic Rafa Kaldırıldı
16 Temmuz 2021 Cuma 09:48

Nicolas Cage'li "Joe Exotic" Rafa Kaldırıldı

Amazon, Joe Exotic dizisini iptal etti.
Geçtiğimiz yıl içerisinde Joe Exotic ile ilgili belgesel yayınlanması, tüm dikkatleri Joe Exotic'in üzerine çekmişti. Bunun üzerine Amazon Stüdyoları, bir dizi çekme kararı aldı. Başrolünde de Nicolas Cage'in yer alacağı açıklandı. Ancak Amazon, geçtiğimiz gün içerisinde diziyi iptal etti. Cage, bu konuda bir açıklamada bulundu.
 
Netflix'in belgesel dizisi Tiger King: Murder, Mayhem and Madness'ın büyük popülerlik kazanması üzerine Joe Exotic dizisinin çekilmesi gündeme gelmişti. Kaplan Kral olarak tanınan Joe Exotic, vahşi kedi hakları aktivisti Carole Baskin'in öldürülmesi için kiralık katil tutmasıyla birlikte 2018 yılında tutuklanarak cezaevine yerleştirilmişti. Amazon, televizyon dünyası için harika bir hikaye olan bu konuyu dizi olarak işleme kararı aldı. Ama dizi iptal edildi. Nicolas Cage, Joe Exotic'in iptali hakkında şu sözleri sarf etti: "İki harika senaryo okudum. Ama bence Amazon, odak konunun geçmişte kaldığını düşünüyor. Çünkü diziyi hayata geçirmek için bir şeyleri bir araya getirmek zaman aldı. Önce başarılı olabilecek bir iş gördüler. Ama zaman geçtikçe bu durum yok olmaya yüz tuttu ve artık amacını aştı."
 
Ayrıca Peacock platformunun Carole Baskin'i odağına alan bir dizi çektiği biliniyor. Kate McKinnon hem dizinin başrolü olacak hem de yaratıcısı olarak karşımıza çıkacak. John Cameron Mitchell ise Joe Exotic'i canlandıracak.
 
Nicolas Cage'i Joe Exotic projesi iptal edilmiş olabilir, ancak yıldız oyuncuyu 2022 yılı içerisinde The Unbearable Weight of Massive Talent filminde kendini canlandırırken izleyeceğiz. Film, 22 Nisan tarihinde gösterimini yapacak.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 907 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA