• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Netflix Belgeseli Peléden Fragman Yayınlandı!
05 Şubat 2021 Cuma 12:12

Netflix Belgeseli "Pelé"den Fragman Yayınlandı!

Ünlü futbolcu Pelé'nin hayatı belgesele dönüştürüldü.
David Tryhorn ve Ben Nicholas'ın yönetmen koltuğuna oturduğu belgesel film Pelé'den fragman paylaşıldı. Gerçek adı Edson Arantes do Nascimento olan Pelé, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ün salmış Brezilyalı bir futbol oyuncusuydu. Netflix'te yayınlanacak olan belgeselin yapımcılığını Akademi ödülü sahibi olan Kevin Macdonald üstlendi.
 
Pelé belgeselinde, futbol efsanesi Pele’nin hayatına odaklanılıyor. David Tryhorn ve Ben Nicholas belgesellerinde, dünyaca ünlü futbolcu Pele’nin kariyer yolculuğunu, kusursuzluk arayışını ve bir efsaneye nasıl dönüştüğünü gözler önüne seriyor. Özel arşiv görüntülerine, Zagallo, Jairzinho ve Rivellino gibi eski takım arkadaşlarıyla yapılan röportajlara yer verilen yapımda, Pele’nin kariyerinin başlangıcından 1970 yılında kahramana dönüştüğü döneme kadar yaşadıklarına yer veriliyor.
 
Ünlü futbolcu Pelé'nin belgeselinin yanı sıra rol aldığı filmler bulunuyor. Örneğin Sylvester Stallone ile birlikte 1981 yapımı Victory'nin yıldızı olmuştu. Ayrıca 1986 yılında Hotshot filminde izleme imkanı yakalamıştık. Yıldız futbolcuyla ilgili daha önce de bir belgesel film çekilmişti. Pelé Forever, 2004 yılında izleyici karşısına çıktı.
 
Netflix, Pelé belgeselini 23 Şubat 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşturacak.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 480 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA