• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Moonlightın Yıldızı Trevante Rhodes, Mike Tyson Dizisinin Başrolünde
29 Mayıs 2021 Cumartesi 10:50

Moonlight'ın Yıldızı Trevante Rhodes, Mike Tyson Dizisinin Başrolünde

Hulu, Mike Tyson dizisi için başrolünü buldu
Variety'nin haberine göre, Trevante Rhodes, yakında çekilecek olan Hulu dizisi “Iron Mike”ta Mike Tyson olarak rol alacak. Rhodes, başrolün yanı sıra dizinin sorumlu yapımcılığını da üstlenecek. "Iron Mike", şubat ayında yayıncıdan dizi siparişi almayı başarmıştı. Dizinin, spor kültürünün en kutuplaştırıcı figürlerinden biri olan Tyson'ın vahşi, trajik ve tartışmalı yaşamını ve kariyerini araştırdığı söyleniyor.
 
Rhodes, 2016 yılında Oscar ödüllü “Moonlight” filmiyle çıkış yakaladı. Yakın zamanda Netflix filmi “Birdbox”ta ve Hulu’nun “The United States vs. Billie Holiday” filmlerinde rol aldı. Iron Mike, Hulu'da sekiz bölümlük bir sipariş aldı. Prodüksiyon bu yıl içinde başlayacak. Dizi, Oscar ödüllü "I, Tonya" filminden birkaç önemli oyuncuyu da yeniden bir araya getiriyor.
 
Filmi yazan Steven Rogers, “Iron Mike”ı yarattı ve sorumlu yapımcı olarak görev yapıyor. Filmin yönetmenliğini üstlenen Craig Gillespie, dizinin yapımcılığını da üstlenecek. "I, Tonya" yıldızı Margot Robbie LuckyChap Entertainment adı altında Tom Ackerley'le birlikte yönetici yapımcılardan biri olacak. Karin Gist, Claire Brown'la birlikte The Gist of It aracılığıyla showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.
 
20th Television yapımcılığı üstlenecek ve stüdyo olarak hizmet verecek. Mike Tyson, diziye hiçbir şekilde dahil olmadı ve hatta bu konuda yoğun eleştirileri var. Projenin ilerleyen dönemlerde mahkemelik olabileceği de konuşuluyor. Bu projenin duyurulmasından kısa bir süre sonra Tyson, başrolde Jamie Foxx'un olduğu ve hayatına dayanan bir mini dizinin yönetici yapımcılığını üstlendiğini duyurdu.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 929 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA