• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Michelle Yeoh, The Witcher: Blood Originin Oyuncu Kadrosuna Katıldı
07 Temmuz 2021 Çarşamba 10:06

Michelle Yeoh, "The Witcher: Blood Origin"in Oyuncu Kadrosuna Katıldı

The Witcher'ın geçmişini anlatan Blood Origin dizisi için harekete geçildi.
Henry Cavill'ın yıldızı olduğu The Witcher uyarlama dizisine bir prequel mini dizisi çekilecek. The Witcher: Blood Origin'in oyuncu kadrosu hakkında yeni gelişmeler bulunuyor. Netflix'ten gelen açıklamaya göre yıldız oyuncu Michelle Yeoh, dizide Scían karakterine hayat verecek.
 
Crouching Tiger, Hidden Dragon, Memoirs of a Geisha, Crazy Rich Asians, Star Trek: Discovery, Last Christmas gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Michelle Yeoh'nun yeni projesi The Witcher: Blood Origin olacak. Yeoh, mini dizide Scían karakterini canlandıracak. Scian, göçebe bir kılıç elf kabilesinin geriye kalan son üyesi olarak karşımıza çıkacak. Scian, hikayede kayıp olan çalıntı kutsal kılıcın peşine düşecek. The Witcher: Blood Origin, The Witcher dünyasından 1200 yıl önceki bir elf dünyasında geçiyor. Dizide, canavarların, insanların ve elflerin dünyasının birleşmesiyle ilk Witcher’ın ortaya çıkışı anlatılıyor.
 
The Witcher: Blood Origin, 6 bölümden oluşan bir live-action dizisi olacak. Netflix'in popüler dizisinden yıllar öncesinde geçen hikaye Fjall'ı odağına alacak. Kralı korumaya yemin eden Fjall'ın çok sevdiği biri savaş sırasında onun için kendini feda etmiştir. Bu nedenle kahramanımız hayatla barışmakta güçlük çeker. Fjall, intikam ateşiyle dolup taşar.
 
The Witcher: Blood Origin'de Fjall karakterine Laurence O’Fuarain hayat veriyor. Ayrıca Jon Prophet'ın dizide yer alacağı biliniyor. Şimdi ise iki oyuncunun arasına Michelle Yeoh katıldı. The Witcher kitaplarının yazarı Andrzej Sapkowski, dizide kreatif danışman olarak yer alıyor. Jason Brown, Sean Daniel, Tomek Baginski ve Jarek Sawko, The Witcher: Blood Origin'in yürütücü yapımcığını üstleniyor.
 
Bu sırada The Witcher dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dizinin 2020'nin Ağustos ayında başlayan ikinci sezon çekimlerinin tamamlandığı biliniyor.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 885 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA