• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meryl Streep, Devil Wears Pradanın Ardından Metod Oyunculuğunu Bırakmış
17 Haziran 2021 Perşembe 10:16

Meryl Streep, "Devil Wears Prada"nın Ardından Metod Oyunculuğunu Bırakmış

Meryl Streep, Şeytan Marka Giyer'deki oyunculuk deneyiminden bahsetti.
Meryl Streep, yıllar sonra Şeytan Marka Giyer filmi hakkında konuştu. Entertainment Weekly'ye röportaj veren Streep, Devil Wears Prada'nın ardından metod oyunculuğunu bıraktığını ifade etti. İkonik karakteri Miranda Priestly ile akıllara kazınan oyuncu, deneyiminin korkunç olduğunu vurguladı.
 
Meryl Streep, metod oyunculuğunu Şeytan Marka Giyer'de bırakma nedenini şöyle anlattı: "Korkunçtu. Karavanımda acınası bir haldeydim. Tüm gülüşmeleri duyuyordum, çok bunalmıştım. Tamam, bu patron olmanın sonucunda ödemen gereken bedel! Bu olay son kez metod oyunculuğuna giriştiğim zamandı."
 
Anne Hathaway ise Meryl Streep'in metod oyunculuğuna rağmen ona hiç gülmediğini ifade etti: "Her aptal kız gibi hayal kırıklığına uğradığın bir sahne vardı. Kameranın bana döndüğünü hatırlıyorum. Baskıyı hissettim. O ana kadar duygularım rahat akıyordu, ama artık öyle değildi. Onun beni izlemesini gördüğümü hatırlıyorum ve performansı bir anda değişti. Sadece biraz değişiklik yaptı. Böylece bana daha büyük geri dönüş yaptı ve sınırlarımı aşmamı sağladı."
 
Kültleşen popüler film Devil Wears Prada'nın konusu ise şöyleydi: New York’ta yaşayan sade, naif ve henüz gazecilikten mezun genç kadın Andrea Sachs bir işe girer. Güçlü ve sofistike bir kadın olan Runaway Magazin’in acımasız yöneticisi Miranda Priestly'nin ikinci asistanı olarak çalışmaya başlar. Andrea’nın hayali iyi bir gazeteci olmaktır. Söz konusu görev için aslında sıradan bir tarzı olsa da mücadeleci yapısı ile hızla başarı kazanır. Ancak bu durumun da bedelleri vardır. Andy, kendisine uzak gibi görünen Miranda’nın o şatafatlı dünyasında bir yer kazanmıştır ancak önceki dostları ve tüm sevdikleri kendisinden kilometrelerce uzakta kalmış gibidir. Filmde, Meryl Streep ve Anne Hathaway'e Emily Blunt, Stanley Tucci gibi yıldızlar eşlik ediyordu.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 923 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA