• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MasterChef Türkiyede kan aktı! Yarışmacı çığlık çığlığa bağırdı!
16 Temmuz 2021 Cuma 09:34

MasterChef Türkiye'de kan aktı! Yarışmacı çığlık çığlığa bağırdı!

TV8'in sevilen programı MasterChef'in yeni bölümünde yarışmacı Bozbey Muratcan, stüdyoda korku dolu anlar yaşattı.
Soğan Dolması yaparken elini kesen yarışmacı bir anda kanlar içerisinde kaldı.
 
Şefler ve sağlık görevlisi, yarışmacıdan yemeği bırakmasını isterken Bozbey ise, yemek yapmaya devam etti. “Bu kan durmaz” denilen ve çağrılan sağlık görevlisinin müdahalesi sırasında çığlıklar atan Bozbey’in mücadele ruhu, 3 şef tarafından da büyük takdir gördü.
 
MasterChef’te bugün soğan dolması yemeği için yarışıldı. Üçlü düellolara devam edilen yeni bölümde, yarışmacılardan Bozbey Muratcan, büyük bir talihsizlik yaşadı. Bozbey, doğrama yaptığı esnada ani bir hareketle elini kesti. Yarışmacının acı içinde kıvrandığını fark eden şef Somer Sivrioğlu, sağlık görevlisini çağırdı. Fakat tüm müdahalelere rağmen Bozbey’in elinden kan akmaya devam etti.
 
MasterChef yarışmacısı kanlar içinde kaldı!
 
TV8’in sevilen sevilen yarışma programı MasterChef'in yeni bölümünde Bozbey Muratcan, Rumeysa Sara ve yarışmacı Dilara yarıştı. İkinci turda yarışan üç yarışmacı, bu defa soğan dolması için karşı karşıya geldi. Dolmanın yapımı sırasında adrenalin dolu anlara sahne olan stüdyoda soğan dolması yarışmacıları epey zorladı.
 
Yarışmacılar zamanlamada sorun yaşarken dolma yapımı esnasında korku dolu anlar da yaşandı. Şef Mehmet Yalçınkaya’nın "Teknik bir yemek, zor bir yemek" dediği yemeğin yapımında yarışmacılardan Bozbey, elinden yaralandı.
 
Mehmet Şef yarışmacılardan Bozbey'e "20 dakika var hâlâ iç yapıyorsun" yorumunun ardından hırs yapan yarışmacı Bozbey, yemeğini hazırlarken adeta gaza bastı. Hızlı bir şekilde doğrama işlemi yapan yarışmacı, ani bir hareketle elini kesti. Bozbey’in acı içinde kıvranmaya başladığını fark eden Somer Şef, yarışmada görevli sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekibinin pansumanı sırasında elinin acısıyla çığlıklar atan yarışmacı, kan içinde kalmasına rağmen yarışmaya hâlâ devam etmek istedi.
 
Sağlık görevlisinin "Bu kan durmaz" uyarısına rağmen devam etme kararı alan Bozbey'den kan kaybı yaşamaması için elini yukarıda tutması istendi. Elini yukarıda tutmayı deneyen yarışmacının yöntemi işe yaramadı ve eli birkaç saniyede kanlar içinde kaldı. Yeniden stüdyoya gelen sağlık ekibi müdahalede bulundu, ancak Bozbey "Sosuma bakayım bir saniye" diyerek inatla yemek yapmaya devam etti.
 
Şefler tarafından mücadele ruhu sebebiyle tebrik edilen Bozbey'in yemek için süresi yeterli gelmedi. Yarışma sonunda ise Bozbey ve Rumeysa yarışmaya veda ederken günün birincisi Dilara oldu.,
 
Bozbey Muratcan nereli, kaç yaşında?
 
TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak amacıyla jüri karşısına geçmiş olan Bozbey Muratcan Tuyan 22 yaşındadır.
 
Düzce'den yarışmaya katılan Muratcan, eğitimini Bolu Mengen'de almıştır. İlk turda beş dakikalık sürede levrekle şefleri etkilemeye çalışan Muratcan’ın organik ürünler şirketi bulunmaktadır.
 
magazinmahallesi.com
Bu haber toplam 1020 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA