• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mark Wahlberg’li ‘Infinite’, Paramount Plusla Geliyor!
27 Mayıs 2021 Perşembe 11:22

Mark Wahlberg’li ‘Infinite’, Paramount Plus'la Geliyor!

Bilim kurgu gerilimi önümüzdeki ay gösterimde..
Başrolünde Mark Wahlberg'in oynadığı ve Antoine Fuqua'nın yönettiği bir bilim kurgu gerilim filmi olan “Infinite”, bu yaz Paramount Plus'ta yayınlanacak. Filmin, 6 Haziran'da vizyona girmesi planlanıyor. Başlangıçta filmi ağustos ayında sinemalarda gösterime sokmak için plan yapan Paramount, mayıs ayının başlarında, “Infinite”nin büyük ekranı atlayıp doğrudan yayın hizmetinde görücüye çıkacağını duyurdu.
 
Bu karar, aboneleri artırmak ve ileride Netflix, Disney Plus ve HBO Max'e ciddi bir rakip haline getirmek amacıyla yapıldı. Mart ayında yeniden markalanıp yayın hizmetine başlayan platformun şu anda 36 milyon küresel kullanıcısı var. 2009 tarihli “The Reencarnationist Papers” romanından uyarlanan “Infinite”, hiç öğrenmediği becerilerin ve hiç ziyaret etmediği yerlerin anılarının peşini bırakmadığı Evan McCauley'i (Wahlberg) merkezine alıyor.
 
Evn, kendilerine "Infinites" diyen gizli bir grupla karşılaştıktan sonra, anılarının gerçek olduğunu keşfeder ancak bunlar birden fazla geçmişe aittir. Onların dünyasına davet edildiğinde, kendisini bir yarışta bulur. İnsanlığı, lanetli, sonsuz reenkarnasyon döngüsü olarak gördüğü şeyi durdurmak için tüm yaşamı sona erdirmeye çalışan birinden kurtulmak istemektedirler.
 
Filmde ayrıca, Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson, Jason Mantzoukas, Rupert Friend, Toby Jones ve Dylan O’Brien rol alıyor. Ian Shorr senaryoyu Todd Stein'ın bir hikayesinden yazdı. Fuqua, yönetmenliğe ek olarak filmin yönetici yapımcılığını Rafi Crohn, Brian Oliver, Bradley J. Fischer ve Valerii An'la birlikte yapıyor. Wahlberg, Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian, Mark Huffam, John Zaozirny ve Stephen Levinson ile yapımcı olarak da projede yer alıyor.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 204 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA