• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
‘Mare of Easttown’, İkinci Sezon İçin Geri Dönecek Mi?
03 Haziran 2021 Perşembe 10:46

‘Mare of Easttown’, İkinci Sezon İçin Geri Dönecek Mi?

Dizinin olası ikinci sezonu için ekip ne düşünüyor?
“Mare of Easttown” HBO'da yedi bölümlük yayınını tamamladığına göre, tüm hayranlar dedektif dramasının ikinci bir sezon için geri dönüp dönmeyeceğini bilmek istiyor. HBO, sevilen yapımı bir mini dizi olarak tanımladı ve Kate Winslet, yaklaşmakta olan Emmy Ödülleri'nde mini dizi kategorilerinde yarışıyor. Ancak, “Big Little Lies” ikinci sezon için geri dönmeden önce bir mini dizi olarak planlanmıştı.
 
“Mare of Easttown”un arkasındaki yeteneklerin çoğu geri dönmeye hevesli görünüyor ama şu anda hiçbir şey kesin olarak belirlenmiş değil. İkinci sezon için geri dönüşü sorulduğunda, finalin ardından TVLine'a konuşan Winslet, “Mare"i tekrar oynamayı kesinlikle çok isterim. Onu özlüyorum. Gerçekten durum böyle ve bu oldukça tuhaf. Yastaymış gibi hissediyorum. Kesinlikle harika bir roldü. Mare hakkında fazla bağımlılık yapan bir şey var çünkü o çok çirkin, sevimli, parlak ve gerçek, biliyor musunuz? Onu oynamayı çok sevdim.” dedi.
 
Dizinin başrol oyuncularından Angourie Rice, geri dönüş konusunda Winslet kadar heyecanlı değil. Dizide Mare'nin kızı Siobhan'ı canlandıran 20 yaşındaki oyuncu, Harper's Bazaar'a "İkinci bir sezon çekmek 'Fleabag'in üçüncü sezonunu istemek gibi. Bitiş şekli mükemmel ve aynı şeyi 'Mare of Easttown' için de söyleyebiliriz, çünkü bu dünyada bu karakterlere her zaman sevgi ve bağlılık hissedeceğim. Sonun mutlaka belirli bir final olmasına gerek yok. Daha çok karakterlerle ilgili. Hikaye, gitmelerine izin veriyor. Biz izlemeden de iyi olacaklar. İyileşme yolunda olduklarını biliyoruz.” dedi.
 
“Mare of Easttown”un yedi bölümünün tamamını yöneten Craig Zobel, “Bu hikayenin bir tür sonu olmasını seviyorum. Yeterince hayran bu konuda heyecanlanırsa, kesinlikle Mare Sheehan'dan etkileniyorum ve onu daha fazla görebilirsek iyi olur diyebilirim" dedi. “Mare” yaratıcısı Brad Ingelsby de benzer bir yaklaşım benimsiyor ve "Her zaman bir sezon olarak düşünülmüştü. Harika bir fikrim olsaydı, sanırım düşünürdüm. Eğer ikna olmuş olsaydım, karakterlere, dünyaya ve ayrıca gösteriyi benimseyen hayranlara hakkını verebilirdim. O yüzden asla asla dememeliyiz. Şu anda böyle bir fikrim yok ama harika olabileceğine ve bu insanlarla vakit geçirmemize izin verip,  aynı zamanda harika bir gizem ve gerilim filmi olacağına inandığım bir fikrim olsaydı, kesinlikle düşünürdüm. Mare'i ve Helen'i seviyorum ve onların tekrar oturma odamda vakit geçirebilecekleri fikri bana çok eğlenceli geliyor." dedi. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 930 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA