• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mardin Valisi Demirtaş Covid-19 aşısı oldu
04 Mart 2021 Perşembe 10:13

Mardin Valisi Demirtaş Covid-19 aşısı oldu

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Devlet Hastanesi’nde Covid-19 aşısının ilk dozunu yaptırdı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ile birlikte Covid-19 aşısının ilk dozunu yapmak üzere Devlet Hastanesine giden Vali Demirtaş’ı İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz karşıladı.
 
Hastanede sağlık personeli ve vatandaşları da selamlayarak bir müddet sohbet eden Vali Demirtaş, Covid-19 Aşı Uygulama Ünitesinde 1’nci doz aşısını oldu.
 
Mardinliler ile birlikte büyük gayret sarf ederek düşük riskli il konumuna geldiklerini belirten Vali Demirtaş, “Covid-19 sürecinde vatandaşlarımızın çok büyük emek ve gayretleri ile düşük riskli kategoride yer aldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın kabine toplantısının ardından yapmış olduğu açıklama ile birlikte kontrollü normalleşme süreci ilimizin de içerisinde bulunduğu kategori ile başladı. Bugün itibariyle ilimizde 33 bine yakın vatandaşımız aşılarını oldu. Ben de Covid-19 Aşımı bugün Mardin Devlet Hastanesinde yaptırdım. Sırası gelen tüm hemşehrilerimin aşılarını yaptırmalarını, bu vesileyle mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarımıza ise bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. El birliği ile bu salgından kurtulacağız.” diye konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 671 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA