• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mardin Artukluda 91 m² 2+1 daire icradan satılıktır
15 Haziran 2021 Salı 10:10

Mardin Artuklu'da 91 m² 2+1 daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Mardin Artuklu'da 91 m² 2+1 daire icradan satılıktır.
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Mardin Artuklu'da 91 m² 2+1 daire icradan satılıktır.
 
Mardin İli, Artuklu İlçesi, 1122 Ada, 2 Parsel, YALIM Mahallesi, 13 Nolu Bağımsız Bölüm, Emniyet Caddesi, Yalım Mahallesi, Anadolu Lisesi Arkası, Şiyar Apartmanı olduğu yerdir. Taşınmaz bina girişine göre arka cephede kalmaktadır. Yakınında alışveriş merkezleri ve eğitim kurumları bulunmaktadır. Bulunduğu yere belediye hizmetleri ve diğer alt yapı hizmetleri getirilmiştir. Ulaşımı kolay merkezi yerdedir. Projede yapılan inceleme neticesinde taşınmaz 91m² olarak belirlenmiştir.
Projede yapılan inceleme neticesinde taşınmazların 91m² alana sahip olup konu taşınmaz 1 Salon, 2 Oda, Mutfak, Hol, Banyo + WC bölümü ile, 2 adet balkonu ve kileri vardır. Evin duvarları sıvalı ve boyalı olup yerler seramik ve kaplıdır. Tavan ve duvarları plastik boyadır. Tavan köşelerinde kartonpiyer vardır. Mutfak tabanı seramik kaplıdır. İç kapılar Amerikan ahşap kapıdır. Pencereler ve balkon kapıları pvc doğramadır. Mutfak tezgâhı granit mermer olup, tezgâh altında ve üstünde mdf mutfak dolapları vardır. Islak zeminler seramik kaplıdır. Daire giriş kapısı çelik kapıdır. Yer aldığı apartmanda asansör vardır. Elektrik ve su tesisatlıdır.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız...
 
Bu haber toplam 173 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA