• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Lindsay Lohan, Netflix Romantik Komedisiyle Başrole Dönüyor
25 Mayıs 2021 Salı 11:08

Lindsay Lohan, Netflix Romantik Komedisiyle Başrole Dönüyor

Son yıllar oyunculuğa ara veren Lohan, geri dönüyor!
Son yıllarda oyunculuğu büyük ölçüde ikinci plana atan Lindsay Lohan, yakında, henüz adı açıklanmayan bir Netflix romantik komedisinde başrol oynayacak. Yayıncı, Noel filmleri "Jingle Jangle", "A Christmas Prince", "The Christmas Chronicles" ve "The Princess Switch" gibi orijinal filmlerinden sağlam bir iş çıkardı ve bu tarzı bu yıl daha da artıracak gibi gözüküyor.
 
Bu yeni filmde Lohan, bir kayak kazasından sonra hafıza kaybına uğrayan ve kendini yakışıklı, mavi yakalı bir pansiyon sahibinin bakımında bulan şımarık bir otel varisini oynayacak. Oyuncu kadrosunun geri kalanı henüz açıklanmadı. Lohan, "The Parent Trap" filmiyle 1998'de, 12 yaşındaki bir oyuncu olarak ün kazandı. Bunu "Freaky Friday" ve "Mean Girls" yeniden çevrimi takip etti. Her iki rol de A listesindeki bir yıldız olarak statüsünü pekiştirdi. Lohan, 2010'ların başından itibaren kademeli olarak kişisel sebeplerle oyunculuktan çekildi. Sürecin sonunda hem Avrupa'da hem de Dubai'de yaşayarak yurt dışına taşındı.
 
Netflix filmi kasım ayında prodüksiyona başlayacak, bu nedenle filmin vizyon tarihi en erken 2022 olacak gibi görünüyor. Janeen Damian ("A Christmas Waltz") yönetmenliğini üstlenecek ve senaryoyu Michael Damian, Jeff Bonnett ve Ron Oliver'la birlikte yazdı. Yapımcılar MPCA’dan Brad Krevoy ve Riviera Film’den Michael Damian olacak.
 
MPCA, "A Christmas Prince" serisi, "Operation Christmas Drop" ve yakında çıkacak olan "A Castle for Christmas" gibi Netflix Noel filmlerinin arkasındaki şirket. Michael Damian uzun zamandır CBS pembe dizisi “The Young and the Restless”ın yıldızıydı ve 1989'da “Dream a Little Dream” film müziğinin 1 numaralı single parçası “Rock On”la tanınıyordu. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 206 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA