• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Linda Blair, Yeni Exorcist Filmleri Hakkında Konuştu
28 Temmuz 2021 Çarşamba 09:34

Linda Blair, Yeni Exorcist Filmleri Hakkında Konuştu

Blair, yeni seride yer alacak mı?
Linda Blair, Exorcist evreninde planlanan üç yeni film hakkında bir açıklama yaptı. Pazartesi günü, Ellen Burstyn'in The Exorcist'e dayanan ve ilkinin Ekim 2023'te galası planlanan üç yeni filmde Chris MacNeil rolünü tekrar oynayacağı bildirildi. 88 yaşındaki Burstyn yeni seride yer alacak ama kızı rolündeki 62 yaşındaki Blair'in aynı şeyi yapmayacağı bildirildi ve kendisi aynı gün sosyal medyada kötü haberi duyurdu.
 
Blair yaptığı açıklamada; "Yeni Exorcist serisine katılımımı soran tüm hayranlarıma; Şu ana kadar rolüme katılmam veya rolüme yeniden başlamamla ilgili herhangi bir görüşme olmadı. Etkinliğe katılan herkese en iyisini diliyorum ve hayranların The Exorcist'e ve karakterime olan sadakatini ve tutkusunu takdir ediyorum." dedi. Metin, sosyal medya hesabından kendisinin Regan MacNeil karakteriyle göründüğü eski bir fotoğrafın üzerine yerleştirilerek paylaşıldı
 
Universal, bazı filmleri yeni yayın hizmeti Peacock'ta göstermeyi planlıyor. Variety'nin haberine göre, planlanan filmlerden ilki, şeytan çocuğu Chris'i ele geçirdikten sonra izini süren, Leslie Odom Jr.'ın (Hamilton, One Night in Miami) canlandıracağı karaktere odaklanacak. 1973'te gösterime giren klasik korku filminde Blair, bir ouija tahtasıyla oynadıktan sonra bir iblis tarafından ele geçirilen genç bir kızı canlandırdı.
 
Exorcist, 48 yıl önce piyasaya çıktığında dünya çapında gişede 441 milyon dolar kazanarak kritik ve ticari bir başarı elde etti. 10 Akademi Ödülü'ne aday gösterildi ve En İyi Film dalında Oscar'a aday gösterilen ilk korku filmi oldu. Burstyn, yönetmen William Friedkin, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Jason Miller ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Blair ile birlikte Oscar adaylığı elde etti. En İyi Senaryo ve En İyi Ses dallarında ise ödüle uzandı.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 1069 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA