• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Lena Dunham Filmi ‘Catherine, Called Birdy’den İlk Detaylar
08 Şubat 2021 Pazartesi 11:19

Lena Dunham Filmi ‘Catherine, Called Birdy’den İlk Detaylar

Filmin oyuncu kadrosu ve çekim süreci açıklandı..
Yetenekli yıldız Lena Dunham'ın “Tiny Furniture” adlı uzun metrajlı filminin üzerinden on yıldan fazla zaman geçti. O zamandan beri, TV projeleri olsa bile başka bir uzun metrajlı film çkmedi. Ancak, yaklaşmakta olan "Catherine, Called Birdy" adlı proje bu durumu bozacak gibi görünüyor ve filmin ilk önemli detayları belli oldu. 
 
Güvenilir İngiliz gazeteci Baz Bamigboye'ye göre Lena Dunham, yeni filmi “Catherine, Called Birdy”nin başrollerinden birini de üstlenecek. Filmin diğer baş rolünde “Game of Thrones”un göze çarpan oyuncularından olan ve Lyanna Mormont'u canlandıran Bella Ramsey yer alacak. Ramsey, ailesinin desteklediği, görücü usulü bir evlilikten kaçınmak için elinden gelen her şeyi yapan Orta Çağ İngiltere'sinde genç bir kadın olarak başrolde oynayacak. Oyuncu kadrosunda Ramsey'e katılanlar arasında genç kızın ebeveynlerini canlandıracak olan Billie Piper ve Andrew Scott yer alacak.
 
"Catherine, Called Birdy" yazar Karen Cushman'ın 1994 tarihli kitabının hayranı olan Dunham için bir tutku projesi olarak tanımlanıyor. Görünüşe göre, Dunham bu filmi prodüksiyona sokmak için 2014'ten beri çalışıyor. Geçen yıl filme almaya yakındı ama salgın onu bu bahara kadar çekimleri ertelemeye zorladı. Filmin bu yılın mart - mayıs ayları arasında çekilmesi bekleniyor.
 
"Tiny Furniture"dan bu yana, Dunham’ın yıldızı, ödüllü HBO dizisi "Girls" sayesinde daha da yükseldi. Ayrıca, "Camping" dizisinde çalıştı ve son hit dizi "Industry"nin birkaç bölümünü yönetti. Bu nedenle, "Catherine, Called Birdy"nin haklarını ele geçirmekle ilgilenen stüdyo ve yayın hizmetlerinde önemli bir beklenti olacaktır. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 414 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA