• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LeasePlan hafif ticari araç kiralamayı başlattı
02 Şubat 2019 Cumartesi 11:41

LeasePlan hafif ticari araç kiralamayı başlattı

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketlerinden LeasePlan, yeni hafif ticari araç kampanyalarını açıkladı.

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketlerinden LeasePlan, yeni hafif ticari araç kampanyalarını açıkladı. LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay, "Hafif ticari araçların kiralanabilmesi ile artık küçük ve orta ölçekli işletmeler başta olmak üzere hiçbir şirket hafif ticari araç satın almak zorunda kalmayacak, bu sayede sermayelerini daha verimli şekilde kullanabilecekler" açıklamasında bulundu.

Merkezi Amsterdam'da bulunan ve 5 kıtada 32 ülkede faaliyet gösteren LeasePlan; van, kamyonet ve pikap sınıflarındaki hafif ticari araçların kiralanmasına olanak tanıyan yeni karayolları yönetmeliğinin yıl başında yürürlüğe girmesinin hemen ardından kiralanabilir ticari araç seçeneklerini müşterilerin beğenisine sunmaya başladı. İnternet sitesi üzerinden fiyatlarını yayınlayan şirket, kampanya seçeneklerinin ilerleyen günlerde artması ve hem uygun maliyet hem de iş koluna özel farklı hacim ve üst yapı imkanları sunan hafif ticari araçların, binek araç kullanıcısı şirketlerin de ilgisini çekeceği belirtiliyor.

LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay, konu ile ilgili olarak, "Ticari araçların kiralanabilmesi ile artık özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler ticari araç satın almak zorunda kalmayacak, bu sayede sermayelerini daha verimli şekilde kullanabilecekler. Aynı zamanda operasyonel filo kiralamanın en büyük faydalarından birisi olan filo yönetimi ile kendi işlerine odaklanabilecekler. Dünyanın birçok ülkesinde ticari araç kiralama tecrübesine sahip bir şirket olarak özellikle KOBİ'ler başta olmak üzere tüm şirketleri bu avantajlı kiralama fırsatından ve ekonomik fiyatlardan yararlanmaya davet ediyoruz" açıklamasında bulundu.

 
 
Kaynak:
Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA