• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Laurence Fishburne, Matrix 4’te Yer Almaması Hakkında Konuştu
29 Haziran 2021 Salı 10:29

Laurence Fishburne, Matrix 4’te Yer Almaması Hakkında Konuştu

Fishburne, konu hakkında kısa bir açıklama yaptı
Laurence Fishburne, ikonik aksiyon serisinin bir sonraki bölümüne katılması için hiç davet edilmemiş olmasına rağmen, “The Matrix 4” hakkında aldığı tüm sorularla barışık ve filmi destekleyici cevaplar veriyor. Fishburne, orijinal “Matrix” üçlemesinde Morpheus olarak rol aldı. Diğer başrol oyuncuları Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, “Matrix 4”te Neo ve Trinity rollerini yeniden canlandırırken, Jada Pinkett Smith ve Lambert Wilson gibi oyuncular da yeniden karşımıza çıkacak. Peki, neden Fishburne yok?
 
Oyuncunun bu konuda neredeyse hiçbir fikri yok. Fisburne, kısa süre önce "Matrix 4" sorularının sorulmasından bıkıp usanmadığı sorulduğunda, "İnsanların bana bunu sorması mantıklı, bu yüzden eskimiyor. Ben bir sonraki 'Matrix' filminde değilim ve Lana Wachowski'ye nedenini sormanız gerekir çünkü buna verecek bir cevabım yok." dedi.
 
Hayranlar, Morpheus'un hikayede nerede olduğunun “The Matrix 4”ün konusuna etki etmesini umuyor. Yeni kadro üyesi ve “Watchmen”in Emmy ödüllü yıldızı Yahya Abdul-Mateen II'nin rolü hakkında çeşitli söylentiler var. Bunların en önemlisi, Morpheus'un genç halini oynayacak olmasıydı ama Keanu Reeves, “Matrix 4”ün hiçbir şekilde geçmişe geri dönmeyeceğini söylediğinde bu teori oldukça zayıfladı.
 
Fishburne ilk olarak geçen yılın ağustos ayında Vulture'a yeni devam filminde Morpheus'u oynamaya davet edilmediğini açıklamıştı. Fishburne o röportajda, “Belki bu bana başka bir oyun yazmamı sağlar. Burada bir mucize arıyorum. Tüm iyi dileklerim onlarla. Umarım harika bir film olur." dedi. Oyuncu daha sonra o ayın sonlarında Entertainment Tonight ile yaptığı ayrı bir röportajda “The Matrix 4” için iyi dileklerini iki katına çıkardı. Matrix 4, Yahya Abdul-Mateen II aracılığıyla Morpheus'u geri getirse bile, Fishburne herhangi bir uyarı almadığını söyledi ve “Hiçbir fikrim yok. Hiçbir şey okumadım. Onlara katılmam istenmedi ki bu iyi. Filmin harika olacağını, izleyicileri tatmin edeceğini ve insanların onu seveceğini umuyorum.” dedi.
 
“Matrix 4”ün 22 Aralık 2021 tarihinden itibaren sinemalarda ve aynı anda HBO Max'te yayınlanması planlanıyor.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 922 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA