• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Lance Reddick, John Wick 4 İçin Geri Dönüyor
08 Temmuz 2021 Perşembe 10:19

Lance Reddick, John Wick 4 İçin Geri Dönüyor

Reddick, yeni bölümde hangi tarafta yer alacak?
Lionsgate'in, Lance Reddick'le, New York Continental Hotel'in kapıcısı Charon rolünü yeniden üstlenmesi için bir anlaşma yaptığı duyuruldu. İster kötü adamları savuştursun, ister Wick'in köpeğine baksın, Keanu Reeves'in baş karakterine yardım eden adam olarak John Wick 3'de önemli bir rol üstlendi ve yeni bölümde hangi tarafta olacağını kestirmek güç.
 
John Wick - Chapter 3: Parabellum'da Charon, Wick ile Yüksek Masa saldırılarında omuz omuza mücadele etti. Charon, daha sonra Ian McShane'in Winston'ına koruma olarak tekrar katıldı. Reddick, daha önce duyurulan oyuncular Keanu Reeves, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Rina Sawayama ve Shamier Anderson'ın olduğu kadroya, Chad Stahelski'nin yönettiği dördüncü filmle tekrar katılıyor.
 
Stahelski konu hakkında yaptığı açıklamada; “Lance, en başından beri serinin bir parçası ve John Wick'in dünyasını şekillendirmede ayrılmaz bir role sahip. Onunla tekrar çalışmaktan dolayı daha heyecanlı olamazdım.” dedi. John Wick: Bölüm 4, Shay Hatten ve Michael Finch tarafından yazıldı. Filmin yapımcılığını Basil Iwanyk, Erica Lee ve Chad Stahelski üstleniyor.
 
Film şu anda yapım aşamasında ve bu yaz Fransa, Almanya ve Japonya'da çekilecek. Reddick, şu anda Amazon serisi Bosch'un yedinci ve son sezonunda görülebiliyor ve aynı zamanda Netflix'in yakında çıkacak olan Resident Evil serisinde rol alacak. Kısa süre önce Amazon'un Oscar adayı ofilmi One Night in Miami ve Sylvie's Love'da rol aldı.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 927 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA