• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kutu Oyunu Clue, Animasyon Dizisi Oluyor
14 Şubat 2021 Pazar 11:37

Kutu Oyunu "Clue", Animasyon Dizisi Oluyor

Animasyonların marka kanalı Fox, dizi için çalışmalara başladı
Fox, klasik kutu oyunu “Clue”ya dayalı bir animasyon serisinin geliştirilmekte olduğunu açıkladı. Fox Entertainment, dizide Hasbro’nun içerik stüdyosu eOne ve Bento Box Entertainment'la ortak yapımcı olarak çalışacak. Şu anda projeye hiçbir yazar veya yapımcı bağlı değil. Clue, bir dedektiflik oyunu ve tüm zamanların en çok sevilen oyunlarından. Ülkemizde de hem orijinali, hem de farklı versiyonları satışa sunulmuştu. 
 
Fox Entertainment Eğlence Başkanı Michael Thorn, "Bunu eOne ve Bento Box'la birlikte bir animasyon dizisi olarak geliştirmekten dolayı daha heyecanlı olamazdık.” dedi. “Clue” ilk olarak 1949'da bir tahta oyunu olarak piyasaya sürüldü. İkinci Dünya Savaşı'nda, İngiltere'deki hava saldırısı tatbikatları sırasında zaman geçirmek için Anthony E. Pratt tarafından icat edildi. Oyunda, oyuncular kimin kim olduğunu belirlemek için ipuçlarını sıralamak zorunda. Bir malikanede bir akşam yemeği partisindeki konuklar Profesör Plum, Albay Mustard, Bayan Scarlett, Bayan Peacock, Bay Green ve Dr. Orchid'den biri ev sahibi Bay Boddy'yi öldürür ve katili bulmak oynayanlara kalır. Oyun 30'dan fazla ülkeye ihraç edildi ve oyuncuların çözmesi için 324 farklı potansiyel senaryoya sahip olarak geliştirildi.
 
EOne’ın küresel senaryolu programlamadan sorumlu olan yöneticisi Pancho Mansfield, "Bu heyecan verici yeni seride Fox ve Bento Box'taki harika ortaklarımızla bir kez daha ekip olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Clue, gizem ve merak uyandıran ve dünyanın her yerinden hayranları olan ikonik bir oyun. Yeniden tasarlanan animasyon versiyonumuzu izleyicilerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.
 
Proje devam ederse, "Clue"nun ekrana gelen ilk uyarlanması olmayacak. Daha önce 1985'te gösterime giren aynı adlı kült klasik komedi filmine uyarlandı. Oyuncular arasında Madeline Kahn, Tim Curry, Martin Mull ve Christopher Lloyd gibi komedi ikonları vardı. Filmin yeniden yapımı yıllardır geliştiriliyor. "Clue", Fox'un bu hafta duyurduğu ikinci animasyon projesi. Kanal, pazartesi günü yaptığı duyuruda,  Dan Harmon’dan antik Yunan temalı bir animasyon komedi seti sipariş ettiğini açıkladı.
 
Kaynak: iha.com
Bu haber toplam 666 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA