• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kütahya Simavda 788 m² arsa ve üzerindeki 2 yapı icradan satılıktır
21 Haziran 2021 Pazartesi 09:29

Kütahya Simav'da 788 m² arsa ve üzerindeki 2 yapı icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Kütahya Simav'da 788 m² arsa ve üzerindeki 2 yapı icradan satılıktır.
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Kütahya Simav'da 788 m² arsa ve üzerindeki 2 yapı icradan satılıktır.
 
Fiyat takdiri istenilen 222 ada 24 parsel nolu taşınmaz Kütahya İli, Simav İlçesi, Koyunoba Köyü, Köyiçi mevkiinde bulunmaktadır. Söz konusu parsel tapu kayıtlarında ‘Ahşap İki Katlı Ev Ve Bahçesi’ vasfında olup 788,06 m²’dir. Borçlu Adile CANDAN ın bu parseldeki hissesi ‘Tam’dır.
Parsel Koyunoba Köyü yerleşim alanı içerisinde bir parseldir. Taşınmazın yola cephesi mevcut olup ulaşımı kolay bir parseldir. Her türlü köy altyapı ve imkânlarından yararlanabilen konumdadır.
Taşınmaz üzerinde 2 ayrı yapı vardır. Bu yapılardan taşınmazın doğusundaki yapı ana yapıdır. Yapı 2 katlıdır. Taban alanı yaklaşık 96 m² dir. Taşınmazın üzerinde 4 akıntılı ahşap çatısı vardır. Çatı örtüsü Marsilya kiremittir. Kısmen üst kısımlarında ondulin örtü vardır. Taşınmazın alt katı çamur harçlı taş duvarlıdır. Alt kata demir profil kapı ile girilir. Alt kat 2 bölümdür. Samanlık-dam olarak kullanılmaktadır Alt katın tabanı kilit beton parke taşı döşelidir. Alt katın içi dışı sıvasızdır. Evin üst katı konut olarak kullanılır. Üst yığma blok tuğla duvarlıdır. Üst katın dış duvarlarının bir kısmı sıvalı, bir kısmı sıvasızdır. Üst katın duvarları yığma blok tuğla duvarlıdır. Üst kat konut amaçlı kullanılmakta olup pencerelerinin bir kısmı ahşap bir kısmı pvc dir. Üst katın taban ve tavanı ahşaptır. İç kapılar ahşaptır. Üst katta 3 göz oda, 1 mutfak, antre-salon, wc bulunmaktadır. Mutfak tezgahı basit betondandır. Antre sonunda wc lavabo bulunmaktadır. Evin gün ısı sistemi vardır. Taşınmazın bahçesinde kuzey tarafta tek katlı, dam bulunmaktadır. Bu yapı yığma blok tuğla duvarlıdır. Demir profil kapılıdır. İçi dışı sıvasızdır. Tabanı beton kilit parke taşı döşelidir. Damın içerisinde beton yemlik vardır. Damın üzerinde 2 akıntılı ahşap çatısı vardır. Çatı örtüsü Marsilya kiremittir. Damın taban alanı yaklaşık 60 m² dir. Dam yüksek tavanlı bir yapıdır Alt kısmında büyükbaş hayvan beslendiği gibi araya ahşaptan ara kat atılmış olup bu kısımda da samanlık vardır.
Taşınmaz % 2-6 hafif derecede eğime sahip bir parseldir. Taşınmazın üzerindeki yapılar dışında kalan 4 tarafındaki bahçe ve boşluk alanlarda çeşitli yaşlarda bir adet ceviz, 1 adet kiraz, 1 adet dut, 1 adet meşe ağacı mevcuttur.
Fiyat takdiri istenilen taşınmazın durumu, konumu, alım-satım kolaylık-zorluk durumu ve yola cephe durumu gibi hususlar göz önünde bulundurularak mahalli rayiçler, piyasa-pazar fiyatları göre arsa, üzerindeki yapılar ve ağaçlar dahil toplam değeri 120.000,00 TL’ dir.Borçlu Adile CANDAN’ın hissesi bu parselde tam olduğundan hissesine 120.000,00 TL düşer.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız...
Bu haber toplam 155 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Gazze’de Gönüllü Doktorluk Yapan Taner Kamacı Üniversite Öğrencilerine Gazze İzlenimlerini Anlattı
  • Mardin'den İlhamla Tasarlanan Takılar Slovenya'da
  • KAYMAKAM ÖZDEMİR’DEN TURİZMCİ ESNAFA ZİYARET
  • MİDYAT MÜFTÜSÜ BULUNMAZ’A PLAKET
  • Devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA