• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kristen Stewart Başrollü Spencerdan İlk Görsel!
28 Ocak 2021 Perşembe 12:54

Kristen Stewart Başrollü "Spencer"dan İlk Görsel!

Kristen Stewart, Prenses Diana oldu!
Yıldız oyuncu Kristen Stewart'ın biyografik filmlerinden biri olacak gibi görünen "Spencer"ın ilk görseli sinemaseverlere sunuldu. Son olarak Ema filmiyle beğenileri toplayan başarılı yönetmen Pablo Larrain'in imzasını attığı Spencer'ın görselinde Stewart'ı ilk kez Prenses Diana olarak görüyoruz. İngiltere'nin en akılda kalıcı isimlerinden biri olan Prenses Diana'nın sansasyonel yaşamının sonunda gizemli ve üzücü ölümü tüm dünyayı yasa boğmuştu.
 
Senaryosunu Peaky Blinders ve Locke ile tanınan Steven Knight'ın kaleme aldığı Spencer'ın resmi konusu ise şöyle: Spencer, 1981 yılında Prens Charles ile evlenen Diana Frances Spencer’ın hayat hikayesini konu ediyor. Norfolk'taki sarayda geçirdikleri son Noel tatiline odaklanılan filmde Prens Charles ile olan evliliğinin artık sonuna gelindiğini düşünen Diana’nın bir gün kendisini kraliçe yapacak olan yoldan ayrılmaya karar verdiği zamanlar gözler önüne seriliyor.
 
Pablo Larrain, Spencer filmi için sıkı bir film ekibi oluşturdu. Portrait of a Lady on Fire'ın görüntü yönetmeni Claire Mathon; Little Women'ın kostüm tasarımcısı Jacqueline Durran; Murder On The Orient Express'in makyaj ve saç tasarımcısı Wakana Yoshihara ve Inception ile tanınan Guy Hendrix Dyas, Spencer'ın arka planındaki en önemli isimler arasında bulunuyor.
 
Spencer'ın oyuncu kadrosunda Kristen Stewart'ın yanı sıra kimlerin yer aldığı henüz bilinmiyor. Filmin, Prenses Diana'nın ölümünün 25. yılı olan 2022'de gösterime girmesi planlanıyor.
 
Kaynak: Beyazperde.com
Bu haber toplam 400 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA