• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kevin Hart’lı ‘Fatherhood’, Netflixin Yeni Hiti Oldu
27 Haziran 2021 Pazar 15:16

Kevin Hart’lı ‘Fatherhood’, Netflix'in Yeni Hiti Oldu

Film, geçtiğimiz ay en çok izlenen yapım oldu
Yayıncıya göre, Kevin Hart draması “Fatherhood”, 18 Haziran'da yayınlandıktan sonra 82 ülkede Netflix'te 1 numaraya ulaştı. Netflix ayrıca, ilk dört hafta içinde 61 milyon hanenin filmi izleyeceğini tahmin ediyor. Hafta sonu, Babalar Günü'ne denk gelen “Fatherhood”, karısının ölümüyle başa çıkarken, babalığı öğrenmeye çalışan bir adam ve kızının hikayesini anlatıyor.
 
Netflix tarafından bildirilen izleyici sayısı, geleneksel kanallar tarafından kullanılan reyting ölçüm araçlarına uymuyor. Bunun yerine, izleyici sayısı, bir içeriğin en az iki dakikasını izleyen abonelerin sayısını raporluyor. "Fatherhood" için bu durum filmin %2'sinden azını izlemenin istatistiğe girmesi anlamına geliyor. “Faherhood”, Matthew Logelin'in çok satan romanı “Two Kisses For Maddy: A Memoir of Loss and Love”dan uyarlandı. Başlangıçta Sony Pictures tarafından 16 Nisan'da gösterime girmesi beklenen filmin mart ayında Netflix'te yayınlanacağı duyurulmuştu. 
 
Sektör, Netflix'in verilerle ilgili şeffaflığından rahatsız olsa da, 61 milyon rakamı, Hart'ın yayıncıyla yaptığı genel anlaşmanın değerini göstermeye yardımcı oluyor. Çünkü, bu proje, Chris Hemsworth'lu Extraction ve Charlize Theron'lu The Old Guard gibi yüksek profilli bir aksiyon filmi değil. Duygusal ve ağır tempolu bir drama filmi. “Fatherhood”, senaryoyu Dana Stevens'la birlikte yazan Paul Weitz tarafından yönetildi.
 
Tipik komedi rolünün dışına çıkan Hart, karısı Liz (Deborah Ayorinde), kızları Maddy'nin (Melody Hurd) doğumundan hemen sonra ölen Matt Logelin'i canlandırıyor. Ona Liz'in istediği gibi bakmak için çalışıyor ve babalıkla tek başına mücadele etmeye kararlı. Ancak yol boyunca, bir çocuk yetiştirmenin ve harika bir baba olmanın büyük mücadele gerektirdiğini öğreniyor ve çevresinden de destek buluyor.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 901 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA