• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kendilerini Valilik Özel Kalem Müdürü olarak tanıtıp dolandırıcılık yapmaya çalıştılar
10 Ekim 2020 Cumartesi 06:40

Kendilerini Valilik Özel Kalem Müdürü olarak tanıtıp dolandırıcılık yapmaya çalıştılar

Malatya’da kendilerini Valilik Özel Kalem Müdürü olarak tanıtıp özel bir kurumdan 12 bin TL hesaplarına aktaran dolandırıcıların hesabındaki paraya, şahsın şüphelenip şikayetçi olması üzerine polis tarafından el konuldu.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, ilde gerçekleşen asayiş çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu.
 
Yapılan açıklamada, Yavuz Selim Mahallesinde bir motosikletin çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda şüphelinin tespit edilerek, yakalandığı sevk edildiği mahkemece tutuklandığı, motosikletin Melekbaba Mahallesinde plakasız şekilde bulunarak müştekisine teslim edildiği belirtildi.    
 
İki farklı hırsızlık olayının şüphelisinin tespit edilerek yakalandığı, çıkarıldığı mahkemece her iki ayrı dosyadan tutuklandığı belirtilen açıklamada, Emekliler Parkı civarında bir şahıstan bir miktar esrar maddesinin ele geçirildiği, Koyunoğlu Mahallesinde iki şahıstan 1 SIG SAUER marka tabanca ve 5 adet 7.65 mm çapında fişek ile 1.09 gram metafetamin maddesinin ele geçirildiği belirtildi.
 
Bir özel kurumu arayan şahısların kendilerini Valilik Özel Kalem Müdürü olarak tanıtıp “Valiliğe pandemi cihazı alınması” bahanesiyle para istedikleri, şüphelinin vermiş olduğu hesap numarasına 12 bin TL’nin yatırıldığı belirtilen açıklamada, şahsın sonradan şikâyetçi olması üzerine paraya bloke konulması için ilgili bankayla yazışma yapıldığı ve tahkikata başlandığı açıklamasında bulunuldu.
 
Açıklamanın devamında, İstiklal Mahallesinde bir ikamette fuhuş yaptığı tespit edilen bir bayan bir erkek şahsa toplamda 4 bin TL idari para cezasının yazıldığı, ikametin mühürlenmesi için ilgili kurumlarla gerekli yazışmaların yapıldığı kaydedildi.
 
Saray Mahallesinde bir iş yerine yapılan baskında 37 şahsın kumar oynadığı ve şahıslara toplam 45 bin 325 TL para cezasının yazıldığı, iş yeri sorumlusu ve çalışanı toplam iki şahsa kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak suçundan adli işlem yapılarak göz altına alındığı ve tahkikata başlandığı açıklamasında bulunuldu. (İLKHA)
Bu haber toplam 440 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA