• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kayyumdan çocuklara en anlamlı karne hediyesi
23 Ocak 2018 Salı 17:40

Kayyumdan çocuklara en anlamlı karne hediyesi

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile büyükşehir belediye başkanlığına görevlendirilen Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın talimatları ile çocuklar için bir ilk gerçekleştirildi.

Karnelerine alan öğrencilere yarıyıl tatili için kolları sıvayan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, buz pisti oluşturarak çocuklara sömestr hediyesi verdi. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, bütçelerini dağa değil, Mardin'e hizmet olarak harcadıklarını söyledi. 
Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencileri mutlu edecek bir projeyi daha hayata geçirdi. Daha önce yaz aylarının öğrenciler ve çocuklar açısından güzel geçmesi için 'Mahalleme Havuz Geldi' projesi ve birçok spor kursunu gerçekleştiren Mardin Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında da çocukların kaliteli zaman geçirmelerine imkan tanıyacak çalışmaya imza attı. Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde şehirde ilk defa buz pisti kuruldu. Okay Yaşar Anadolu Lisesi Spor Salonunda kurulan buz pisti bir ay boyunca çocukları ağırlayacak. Buz pistinin açılışına Türkiye Buz Federasyonu As Başkanı Fehmi Tekelioğlu da milli sporcular ile katılarak çocuklara muhteşem bir şov yaptı. 
Törene Mardin Valisi Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman’ın yanı sıra, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Buz Pateni Federasyonu As Başkanı Fehmi Tekelioğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Vekili Halil Kısalar, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar Mardin İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk, vatandaşlar ve sporcular katıldı. Buz pateni milli takımının bir gösteri yaptığı açılışta öğrenciler de ilk defa buz pisti ile tanıştı. 

20180120aw284931_01.jpg

20180120aw284931_02.jpg

Kaynak:
Bu haber toplam 414 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA