• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaymakam Işıktaş’tan TÜGVA’ya ziyaret
30 Kasım 2018 Cuma 14:19

Kaymakam Işıktaş’tan TÜGVA’ya ziyaret

Şırnak'ın Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilciliğini ziyaret ederek, vakıf binasında...

Şırnak'ın Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilciliğini ziyaret ederek, vakıf binasında incelemede bulundu.

Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş'ı vakıf binası önünde İlçe Temsilcisi Fırat Haşimoğlu ve üyeleri karşıladı. Yeni temsilciye hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Sezer Işıktaş vakıf binasında incelemede bulundu. Kursların verildiği sınıfları dolaşan Kaymakam Işıktaş, kurs eğitmenlerinden bilgi aldı. Kaymakam Işıktaş, terörden arındırılmış ilçede gençlere yönelik her türlü çalışmaların arkasında olacaklarını belirterek, "Ülkemizin geleceği için gençlerimize yatırım yapmalıyız" dedi.

TÜGVA İlçe Temsilcisi Fırat Haşimoğlu ise, "Vakıf olarak milli ve manevi değerler sahip gençler yetiştireceğiz. Gençlerimize yönelik projeler üreteceğiz. Onlara sahip çıkacağız. Gençlerimizi dinleyeceğiz ve onların sesi olacağız" dedi.

Işıktaş, daha sonra aynı binada bulunan Silopi Halk Kütüphanesinde de incelemede bulunduktan sonra ayrıldı.

 
 
Kaynak:
Bu haber toplam 787 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA