• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karbonmonoksit gazından zehirlenen karı koca hayatını kaybetti
11 Şubat 2020 Salı 17:16

Karbonmonoksit gazından zehirlenen karı koca hayatını kaybetti

Gaziantep'in İslâhiye ilçesinde sobadan sızan gazdan zehirlenen karı koca hayatını kaybetti, oğulları ise hastanede tedavi altına alındı.
Olay, İslâhiye ilçesinin Yeni Mahalle Kümeevler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet (60) ve Hüsne Cihan (59) çifti önceki gece iki katlı evin üst katında sobayı yaktıktan sonra aynı odada oğulları Mehmet (30) ile uyudu.
 
Sabah uyanamayan çiftin Antalya'da çalışan çocukları Murat Cihan, annesine ve babasına telefonla ulaşamayınca mahallenin bakkalını aradı. Bakkal Şemsettin Karakuş, yakınlarını alarak Cihan ailesinin evine gitti.
 
Cihan ailesinin yakınları ve bakkal Karakuş, kapıyı çalarak çifte ulaşmaya çalıştılar. Cevap verilmemesi üzerine pencerenin camını kıran Karakuş, içeriye girdiğinde Cihan çiftinin ve oğullarının baygın halde bulunca durumu sağlık ekiplerine bildirdi.
 
Haber verilmesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Mehmet ve Hüsne Cihan çiftinin hayatını kaybettiğini belirledi. Mehmet Cihan ise ambulansla İslâhiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Hayati tehlikesinin olduğu belirtilen Cihan, Doktor Ersin Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.
 
Cihan çiftinin cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. (İLKHA)
 
Bu haber toplam 144 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA