• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaley Cuoco, Warner Bros. TV İçin Çalışmaya Devam Edecek
22 Mayıs 2021 Cumartesi 11:58

Kaley Cuoco, Warner Bros. TV İçin Çalışmaya Devam Edecek

Cuoco, Warner Bros.'la olan anlaşmasını uzattı..
HBO Max'in çıkış yapan hit dizisi “The Flight Attendant” ve “Harley Quinn”in yıldızı Kaley Cuoco, Warner Bros. Television Group'la uzun süredir devam eden yaratıcı ortaklığını, Norman Productions adıyla geniş ve özel, çok yıllık bir anlaşmayla genişletiyor. Anlaşmanın mali şartları açıklanmadı. Cuoco ve yönetici başkan yardımcısı Suzanne McCormack liderliğindeki ekip, WarnerMedia’nın tüm platformları ve kanalları için orijinal programlar geliştirmeye devam edecek.
 
Cuoco yaptığı açıklamada; "Warner Bros. hatırlayabildiğim kadarıyla benim evimden uzaktaki ikinci evimdi ve bu da bu ortaklığı her düzeyde çok özel kılıyor. Geniş ailemle uzun süre devam eden başarılara yenilerini eklemek için dört gözle bekliyorum.” dedi. Cuoco’nun Warner Bros.'la olan ilişkisi "The Big Bang Theory"nin başlangıcı olan 2007 yılına kadar uzanıyor. Hit komedi, 12 sezon ve 279 bölüm boyunca yayınlandı ve onu TV tarihindeki en uzun süre devam eden çok kameralı sitcom yaptı.
 
Bu anlaşma, Cuoco’nun Warner Bros. Television Group'la üçüncü genel anlaşması. 2017'de Norman Productions'ı kurdu ve stüdyoyla ilk anlaşmasını Chris Bohjalian'ın aynı adlı 2018 romanından uyarlanan "The Flight Attendant"ı geliştirmek için imzaladı ve bunu 2019'da yeni bir anlaşma takip etti. Dizi, 2020'de HBO Max'te prömiyerini yaptı ve yayıncı başına HBO Max'teki orijinal bir dizi için en güçlü açılışını yaptı. Dizi, ikinci sezon onayı aldı.
 
Cuoco, "The Flight Attendant" üzerindeki çalışmasıyla Screen Actors Guild Awards, Critics Choice Awards ve Golden Globe Awards dahil birçok aday aldı. Ayrıca; Yapımcılar Birliği Ödülü'ne aday gösterildi. Gösteri, Yönetmenler Birliği Ödülleri, Yazarlar Birliği Ödülleri, Sanat Yönetmenleri Birliği Ödülleri ve Sinema Filmi Ses Editörleri Altın Makara Ödülleri'nden adaylarlık aldı. Cuoco kısa süre önce efsanevi aktris ve şarkıcı Doris Day'in A.E. Hotchner'la hazırladığı resmi otobiyografisine dayanan "Doris Day: Her Own Story"nin haklarını aldı  Proje, şu anda geliştirilme aşamasında ve Cuoco'nun başrolde olması planlanıyor. Cuoco ve şirketi ayrıca, yazar Katie Russell Newland'ın "A Season With Mom"ın haklarını da satın aldı.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 196 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Polis uygulama noktasında kaza: 3 Yaralı
  • MİDYAT'TA ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI COŞKUYLA KUTLADI
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu
  • Mardin 1969 Spor deplasmanda 1 puana razı oldu
  • Irak’ta aracın çarptığı Mardinli genç ağır yaralandı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA