• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaley Cuoco, Gerilim Filmi ‘Role Play’de Yer Alacak!
07 Temmuz 2021 Çarşamba 10:07

Kaley Cuoco, Gerilim Filmi ‘Role Play’de Yer Alacak!

Cuoco, aynı zamanda yapımcı olacak
Kaley Cuoco'nun kariyeri, HBO Max serisi The Flight Attendant sonrası Studiocanal ve The Picture Company'nin Seth Owen tarafından kaleme alınan aksiyon gerilim filmi Role Play'le genişlemeye devam ediyor. Cuoco, birbirlerinin geçmişleriyle ilgili sırların ortaya çıkmasıyla hayatları alt üst olan genç bir evli çifti konu alan Role Play'in başrolünü oynamak ve yapımcılığını üstlenmek için son görüşmelerde bulunuyor.
 
Owen, başrollerini Kate Mara ve Anya Taylor-Joy'un oynadığı 2015 yapımı Ridley Scott destekli bilimkurgu gerilim filmi Morgan'ı da yazdı. Studiocanal, Cuoco, Flight Attendant'ın ikinci sezonunu tamamladıktan sonra, 2022 yılına planlanan bir başlangıç ​​tarihi için Role Play'i tam olarak finanse edecek. Picture Company ortakları Alex Heineman ve Andrew Rona, Studiocanal'daki genel anlaşmaları kapsamında Role Play'in yapımcılığını üstlenecek.
 
Cuoco, komedi filmi Meet Cute'ta Pete Davidson'la birlikte rol alacak. Daha sonra, Sony'nin komedi filmi The Man From Toronto'da Kevin Hart ve Woody Harrelson'ın karşısında yer alacak ve 14 Ocak 2022'de sinemalarda gösterime girecek. Warner Bros. anlaşmasıyla Cuoco, Şükran Günü 2020'de çıkış yapan ve ikinci sezonu için yenilenen HBO Max hit dizisi The Flight Attendant'ı geliştirdi, yürütücü yapımcılığını üstlendi ve başrolde oynadı. Cuoco, Screen Actors Guild Ödülleri, Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri ve Altın Küre de dahil olmaküzere birden fazla adaylık kazandı.
 
Role Play, Studiocanal ve The Picture Company'nin, prömiyeri 14 Temmuz'da Netflix'te gerçekleşecek olan Gunpowder Milkshake ve şu anda Berlin'de çekimleri devam eden Liam Neesonlı gerilim filmi Retribution dahil olmak üzere bir dizi projeye ekleniyor. Ayrıca, bu sonbaharda Freya Allan ve Ruby Barker'ın başrolde olduğu yüksek profilli gerilim filmi Baghead'in prodüksiyonuna başladılar ve kısa süre önce uyarlamak için podcast Shipworm'un haklarını satın aldılar.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 893 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA