• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KALDIRIM YENİLEME ONARIM VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
04 Mayıs 2021 Salı 16:56

KALDIRIM YENİLEME ONARIM VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Dargeçit Belediyesi, ilçenin daha modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı kaldırım yenileme ve bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt AKSOY’un,  talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, ilçenin daha modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı kaldırım yenileme ve bakım onarım çalışmalarına Bahçebaşı Mahallesi Kısmetli ve Şehit Halil İbrahim Aksoy Caddelerinde devam etmektedir. 

Alt yapıdan üst yapıya kadar hizmetlerini her alanda sürdüren Dargeçit Belediyesi, cadde ve sokaklarımızın çehresini değiştirerek Vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde yürümesi için standartlara uygun olarak  kaldırım yenileme ve bakım-onarım çalışmalarını titizlikle yürütüyor. 

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Başkan AKSOY,” Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyaç olan yerlerde kaldırım yenileme ve bakım onarım çalışmalarını yapmaya devam ediyor. Belediyemizin Fen İşleri Birimi kontrolündeki ekipler yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kaldırım döşeme çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Çalışmaların tam anlamıyla bitmesinden sonra caddelerimiz modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ifade Başkan AKSOY,” Ekipler vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Halka hizmet noktasında ellimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız.  İlçemizi daha modern ve yaşanabilir ilçe haline getirmeye gayret gösteriyoruz. Belediye olarak ilçe genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 307 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA