• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
‘Justice League’ Snyder Cutın Gösterim Tarihi Belli Oldu
31 Ocak 2021 Pazar 13:30

‘Justice League’ Snyder Cut'ın Gösterim Tarihi Belli Oldu

HBO Max, merakla beklenen yapımın tarihini açıkladı..
Snyder Cut nihayet bir gösterim tarihine sahip. WarnerMedia, cuma günü yaptığı açıklamada, yönetmen Zack Snyder’in 2017 DC Comics süper kahraman filmi “Justice League”in yeni versiyonunun 18 Mart’ta HBO Max’te gösterileceğini duyurdu. "Justice League", DC Comics'in en büyük kahramanlarını ilk kez beyaz perdede bir araya getirdi.
 
Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) ve Cyborg (Ray Fisher), süper kötü Steppenwolf'un Dünya'yı yok etmesini önlemek için güçlerini birleştirdi. Bununla birlikte, eleştirmenlerden ve çizgi roman hayranlarından gelen incelemeler, Snyder'ın bir ailevi durum nedeniyle ayrılmak zorunda kalmasının ardından Joss Whedon tarafından yönetilen 2017 filmi için çoğunlukla olumsuzdu. Birçok izleyici, yönetmenler arasındaki ton değişimlerini fark etti ve filmin Snyder’in orijinal vizyonuna sahip bir versiyonunun piyasaya sürülmesini istedi.
Snyder Cut, sosyal medyada paylaşılan söylentilerle neredeyse efsanevi bir statü kazandı. Warner Bros. nihayet projenin Mayıs 2020'de gerçek olduğunu doğruladı ve Snyder hayranlarına 2021'de HBO Max'e geleceğini duyurarak müjdeyi verdi. Snyder, kurgusunun bazı ayrıntılarını hayranlarına sunmuş ve yeni filmin orijinalinin iki katı uzunluğunda, dört saat olacağını açıklamıştı.
 
Chris Terrio, Snyder ve Will Beall'ın hikayesiyle Snyder Cut'ın senaryosunu yazdı. Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Terrio ve Affleck filmin yönetici yapımcıları olurken, Charles Roven ve Deborah Snyder ise baş yapımcılar oldular. WarnerMedia ayrıca, cuma günü Snyder Cut için üç yeni poster yayınladı.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 365 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA