• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Josh Hartnett ve Jason Statham, Guy Ritchie Filminde Buluşacak
23 Ocak 2021 Cumartesi 11:43

Josh Hartnett ve Jason Statham, Guy Ritchie Filminde Buluşacak

Guy Ritchie'nin yeni casus gerilimi için kadro oluşturuluyor.
Guy Ritchie'nin imzasını atacağı yeni casus filmi "Five Eyes"ın kadrosunda yer alacak dört isim resmi olarak belirlendi. Daha önce yapılan açıklamalara göre Aubrey Plaza, Jason Statham ve Cary Elwes, Five Eyes'ın yıldızı olacak. Şimdi ise Penny Dreadful, Lucky Number Slevin gibi yapımların başarılı oyuncusu Josh Hartnett'ın kadroya eklendiği açıklandı.
 
Josh Hartnett ve Jason Statham, Five Eyes sayesinde ikinci kez Guy Ritchie ile birlikte çalışmış olacak. İkilinin ilk bir araya gelmesi Wrath of Man filmiyle oldu. Filmin çekimleri tamamlandı, ancak izleyici karşısına geçmedi. Five Eyes, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için uluslararası bir istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" tarafından işe alınan M16 ajanı Orson Fortune’u takip ediyor. CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda bırakılan Fortune, zengin bir silah tüccarının izini sürmeye çalışırken dünyayı dolaşması zorunda kalır.
 
Guy Ritchie, 2020'nin başlarında vizyona giren The Gentlemen'ın ardından Five Eyes, Wrath of Man ve Aladdin 2 için olan çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca The Gentlemen'ın bir televizyon dizisine dönüştürüleceği biliniyor. The Gentlemen, gişeden 115 milyon dolar kazanmış ve izleyicilerin beğenisini elde etmişti.
 
Kaynak:beyazperde.com
Bu haber toplam 480 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA