• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Joseph Gordon-Levitt, Showtime İçin Uber CEOsu Olacak!
26 Mayıs 2021 Çarşamba 10:38

Joseph Gordon-Levitt, Showtime İçin Uber CEO'su Olacak!

Dizinin arkasında Billions'ın yazarı var..
Showtime, yolculuk paylaşımı uygulaması Uber'in yükselişiyle başlayacak bir antoloji dizisi sipariş etti. Joseph Gordon-Levitt izinin başrolünde yer alacak. “Super Pumped” serisinin ilk olarak 2019 yılında geliştirilmekte olduğu duyurulmuştu ancak, o zamanlar antoloji olarak planlanmamıştı. Her sezon, iş dünyasının özüne ve değişen kültürüne etki eden bir hikayeyi keşfedecek.
 
İlk sezon, Mike Isaac’ın “Super Pumped: The Battle for Uber” kitabına dayanıyor. Gordon-Levitt, Uber’in ilk CEO'su ve kurucu ortağı Travis Kalanick'i canlandıracak ve sonunda bir toplantı odası darbesiyle görevden alındığı süreci irdeleyecek. Seri, Silikon Vadisi'nin iniş ve çıkışlarını somutlaştıran, yeni başlayan nakliye şirketinin roller coaster yolculuğunu da tasvir edecek.
 
Showtime dizisi “Billions”ın yaratıcıları Brian Koppelman ve David Levien, Beth Schacter'la birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını yapacak, yazacak ve dizinin showrunnerı olarak görev yapacak. Paul Schiff, Stephen Schiff ve Allyce Ozarski de Isaac'ın yardımcı yapımcılığını üstlenecek. Koppelman ve Levien şu anda premium kablo kanalında genel bir anlaşma kapsamında bulunuyor.
 
Dizi, Gordon-Levitt'in geçtiğimiz günlerde imzaladığı ikinci diziyi işaret ediyor. Apple dizisi “Mr. Corman”da başrolü oynayacak. Daha önce “Comrade Detective”, “3rd Rock From the Sun” ve “Roseanne” gibi şovlarda rol aldı. Oyuncu sinema tarafındaki işleriyle daha çok tanınıyor. Bunlar arasında öne çıkan yapımlar "Inception", "Don Jon", "Looper", "The Trial of Chicago 7", "The Walk" ve "500 Days of Summer."
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 198 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA