• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
John David Washington ve Alicia Vikanderlı Becketttan Fragman!
02 Temmuz 2021 Cuma 10:22

John David Washington ve Alicia Vikander'lı "Beckett"tan Fragman!

Netflix filmi Beckett'ın resmi fragmanı paylaşıldı.
Amerikalı bir turistin eşiyle birlikte Yunanistan'a tatile gitmesini konu edinen Beckett'tan resmi fragman paylaşıldı. Başrolünü John David Washington ile Alicia Vikander'ın paylaştığı film, Netflix üzerinden global olarak izleyicileriyle buluşacak.
 
Antonia filmiyle ilk uzun metrajını çeken Ferdinando Cito Filomarino'nun yönetmen koltuğuna yerleştiği Beckett'ın konusu ise şöyle: Bir adam eşiyle birlikte Yunanistan'a tatile gider. Ama adam bir anda kendisini korkunç bir araba kazasının ardından birilerinin avı olmak üzere bulur. Hayatını kurtarmak için kaçmak zorundadır. Sınırı geçmek ve adını temizlemek için kendini Amerika Büyük Elçiliği'ne atmak zorundadır. Ama Beckett kendini derin bir komplo ağının içinde bulacaktır. İşin içine politika ve hükümet de dail olacaktır.
 
Beckett'ın oyuncu kadrosunda Tenet ve BlackKklansman ile yıldızı parlayan John David Washington ve Oscar ödüllü başarılı oyuncu Alicia Vikander'ın yanı sıra Narcos'dan tanıdığımız Boyd Holbrook ile Phantom Thread'den tanıdığımız Vicky Krieps yer alıyor. Kevin A. Rice filmin senaryosunu kaleme aldı. Yönetmeni ayrıca Loca Guadagnino'nun imzasını attığı Call Me By Your Name ve  A Bigger Splash ekibinden tanıyoruz.
 
Kaynak: beyazperde.com
 
Bu haber toplam 898 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA