• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
J.J. Abrams, ‘Cloverfield’ın Devamı İçin Kolları Sıvadı
31 Ocak 2021 Pazar 13:31

J.J. Abrams, ‘Cloverfield’ın Devamı İçin Kolları Sıvadı

Devam filmi için Bad Robot ve Paramount birlikte çalışacak..
Paramount ve J.J. Abrams'ın stüdyosu ’Bad Robot', The Batman bağlantılı dizinin showrunnerı da olan Joe Barton'ı, "Cloverfield"ın başlıksız devam filminin senaryosunu yazması için görevlendirdi. Abrams, yapımcılığı Bad Robot film bölümü sorumlusu Hannah Minghella'yla birlikte yapacak. 2008 yapımı canavar filmi dünya çapında 172 milyon dolar hasılatla viral bir hit oldu ve 2018'de Netflix'te prömiyeri yapılan "10 Cloverfield Lane" ve "The Cloverfield Paradox"u kapsayacak şekilde büyüyen bir Cloverfield evreninin çıkış noktası oldu.
 
Cloverfield, şu anda "The Batman" filminin yönetmenliğini yapan Matt Reeves'in yönetmenlik kariyerinin başlamasına yardımcı oldu. Hollywood Reporter'a göre, orijinal "Cloverfield" birkaç yıldır popüler olan buluntu-görüntü formatını kullanırken, yeni bölüm bu stili terk edecek. "Cloverfield", bir veda partisi verirken, dev bir canavardan ve diğer yaratıklardan kaçmak zorunda kalan beş gencin hikayesini anlatıyor.
 
Oyuncular arasında Lizzy Caplan ve T.J. Miller yer alıyor. Abrams, bu fikri klasik Godzilla filmlerine bir saygı duruşu olarak tasarlamıştı. Senatyoyu yazacak olan Barton, 2019 İngiliz suç draması "Giri / Haji"nin yazarı ve yaratıcısı. Terence Winter'ın gösteriden ayrılmasının ardından kısa süre önce HBO Max’in "The Batman" filmiyle bağlantılı Gotham PD spin-off serisinin de showrunnerı oldu.
 
Gotham PD serisi, WarnerMedia'nın birden fazla platformda bir Batman evreni inşa etmesine yardımcı olan "The Batman" filminde incelenen Gotham City'deki yolsuzluk anatomisinin sonuçlarına dayanıyor. Barton’ın Amazon Studios için hazırladığı bilim kurgu gerilim filmi “Invasion”, Riz Ahmed ve Octavia Spencer'lı kadrosuyla post prodüksiyon aşamasında. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 374 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA