• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Jared Leto, Darren Aronofskynin Adriftinde Yıldız Olacak!
29 Ocak 2021 Cuma 15:17

Jared Leto, Darren Aronofsky'nin "Adrift"inde Yıldız Olacak!

Jared Leto'nun yeni projesi, Jason Blum'un yapımcılığındaki Adrift olacak.
Requiem for a Dream filmini birlikte hayata geçiren Darren Aronofsky ve Jared Leto, yeni bir film için bir araya geliyor. Adrift adını alan filmin yapımcılığını Blumhouse'un kurucu ismi Jason Blum üstlenecek. Darren Aronofsky, filmin hem yönetmenliğini hem senaristliğini üstlenecek.
 
DC filmlerinin Joker'i ve Sony bünyesindeki Marvel evrenine Morbius olarak giriş yapacak olan Jared Leto'nun gelecek projesi Adrift olacak. Adrift, Ring ile tanınan Koji Suzuki'nin kısa hikayesine dayanarak beyaz perdeye aktarılacak. Hikaye, adeta ölüm sessizliğinde olan açık denizlerde geçiyor. Bir balıkçı gemisi, garip yardım çağrısı alması üzerine denizin ortasında terkedilmiş bir yat keşfeder. Bir gemici, yatın limana götürülmesi görevini tek başına üstlenme kararı alır. Ama zamanda neden bu yatın terk edilmiş olduğunu keşfeder.
 
Yönetmen Aronofsky, Adrift'in senaryosunu Luke Dawson ile birlikte kaleme alacak. Söylenenlere göre hikayenin haklarını ilk devralan kişi yapımcı Emma Ludbrook olmuştu. Ludbrook, hikayeyi Aronofsky ve Blum'a getiren kişi oldu. Darren Aronofsky, Adrift'in yanı sıra The Whale isimli filmi çekmeyi planlıyor. The Whale'in başrolü ise Brendan Fraser olacak. Yönetmen son olarak mother! filmini hayata geçirmiş ve büyük bir tartışmayla birlikte birkaç yıl film çekmeye ara vermişti.
 
Jared Leto'yu yakın zamanda Justice League'de Joker olarak izleyeceğiz. Morbius filmi 2022 yılının Ocak ayında vizyona girecek. Gucci filminin çekimlerine henüz başlanmadı, ancak Ridley Scott ekibini kurmuş bulunuyor. Ayrıca Tron 3 filminin yıldızı olması planlanıyor.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 358 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA