• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Jane Fonda, Altın Kürenin Cecil B. DeMille Ödülünü Alacak
27 Ocak 2021 Çarşamba 12:23

Jane Fonda, Altın Küre'nin "Cecil B. DeMille Ödülü"nü Alacak

Altın Küre'de verilen onur ödülü bu yıl Fonda'nın olacak..
Jane Fonda, bu yıl düzenlenecek Altın Küre'de Cecil B. DeMille Ödülü'nü alacak. Bu ödül, Fonda’nın gişe rekorları kıran filmlerle oluşturduğu kariyeri ve sinema tarihinde “Klute”, “The China Syndrome” ve “9 to 5” gibi klasiklerde oynayarak adını duyurduğu performansları dolayısıyla veriliyor. Daha yakın zamanda ise Fonda, Netflix dizisi “Grace & Frankie”nin yanı sıra “Book Club” ve Sorrentino filmi “Youth”da rol aldı.
 
Fonda'nın kariyerinde “The Electric Horseman”, “Barefoot in the Park”, “Coming Home” ve “Julia” gibi önemli filmler de bulunmakta. En büyük ticari başarılarından biri, ilk egzersiz videosu "Jane Fonda's Workout"un 1982 yılında piyasaya sürülmesiydi. Bu video 17 milyon kopya sattı. Fonda, Vietnam Savaşı'nı protesto etmek, sivil haklar için kampanya yürütmek ve feminist davaları savunmak gibi siyasi duruşlarıyla da aynı derecede iyi biliniyor. Şu anda Fonda, iklim krizi hakkında farkındalık yaratmak için ulusal bir hareketin parçası olarak düzenlenen Fire Drill Fridays'e liderlik ediyor.
Cecil B. DeMille Ödülü, ödüllerin arkasındaki organizasyon olan Hollywood Foreign Press Association tarafından verilen en yüksek onurdur. Geçmiş ödüller arasında Robert De Niro, Sophia Loren, Sean Connery, Oprah Winfrey, Martin Scorsese, Jodie Foster, Steven Spielberg ve Meryl Streep bulunuyor. Geçen yılki ödül Tom Hanks'in olmuştu. HFPA Başkanı Ali Sar yaptığı açıklamada, "Hollywood Yabancı Basın Birliği, 2021 Cecil B. DeMille Ödülü'nü Jane Fonda'ya vermekten büyük gurur duyuyor. Elli yıldan fazla bir süredir Jane’in çalışma alanı, zamanımızın en önemli sosyal sorunlarından bazılarını ele almak için platformunu kullanarak amansız bir aktivizme dayanıyor. İnkar edilemez yeteneği ona en yüksek düzeyde tanınırlık kazandırdı ve profesyonel yaşamı pek çok adımlar yaşarken, değişim uyandırmaya olan sarsılmaz bağlılığı her zaman devam etti. Başarılarını 2021 Altın Küre Ödülleri'nde kutlamaktan onur duyuyoruz." dedi.
 
Fonda, yedi kez Altın Küre kazandı ve 15 kez aday olmayı başardı. 28 Şubat Pazar günü yayınlanacak olan Altın Küre televizyon yayınında ödülü kabul edecek. Bu yılki tören, Koronavirüs nedeniyle muhtemelen geçmiş organizasyonlardan farklı olacak. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 381 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Bina ikmal inşaatı yaptırılacak
  • Midyat MYO’da öğrencilere iftar verildi
  • Vali Tuncay Akkoyun, yetim çocuklar ve aileleriyle iftar yaptı
  • Bağlar ve Seyitler’de Sondaj Kuyusu Kazı Çalışmaları Tamamlandı
  • Adana'da 250 sikke ele geçirildi
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA