• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Jane Campionın The Power of the Dogu, Venedikte Prömiyer Yapacak
11 Haziran 2021 Cuma 10:36

Jane Campion'ın 'The Power of the Dog'u, Venedik'te Prömiyer Yapacak

Netflix yapımı filmin açılışı Venedik'te gerçekleşecek!
“The Piano” filmiyle Altın Palmiye kazanan tek kadın yönetmen olmaya devam eden Cannes efsanesi Jane Campion'ın son draması “The Power of the Dog”un dünya prömiyeri Venedik Film Festivali'nde yapılacak. Bir Netflix orijinali olan filmde Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst ve Jesse Plemons rol alıyor. Filmin senaryosu, Thomas Savage'ın 1967 yılındaki aynı adlı romanından uyarlandı ve Campion tarafından kaleme alındı.
 
1920'lerde geçen film, bir çift zengin Montana'lı kardeş Phil (Cumberbatch) ve George Burbank hakkında. Phil zeki ve zalimdir, George ise titiz ve naziktir. Birlikte, Montana vadilerindeki en büyük çiftliğin ortak sahibidirler. George, Rose (Dunst)'la gizlice evlendiğinde, öfkeli Phil, oğlu Peter'ı bir piyon olarak kullanarak onu yok etmek için amansız bir savaş başlatır. Film, BBC Films, Campion'ın Bright Star şirketi ve See-Saw Films tarafından yapılıyor
 
“The Power of the Dog", Cannes Film Festivali'ndeki yarışma dışı dünya prömiyerine davet edildi ama Netflix bunun yerine filmin yarışabileceği Venedik'te yayınlanmasını tercih etti. Yönetim kurulu tarafından belirlenen bir kurala göre, Cannes Film Festivali, yerel bir sinema gösterimi planlanmamışsa filmleri yarışmaya davet edemez. Nihayetinde Netflix, Cannes'da bir yarışma yeri almak için filmin Fransa'da sinemalarda gösterime girmesine istekli değildi ve rekabet dışı bir zaman dilimi de yeterince iyi bir seçenek olarak görülmedi.
 
Netflix, Venedik'te, Paolo Sorrentino'nun kişisel draması “The Hand of God”ı da gösterecek. Film, başyapıt kabul edilen “La Grande Bellezza”nın yönetmeninin 2001'deki ilk uzun metrajlı filmi “L'uomo in piu"dan 20 yıl sonra, memleketi Napoli'de bir film çekmeye dönüşüne işaret eden bir başka prestijli orijinal. Venedik, Denis Villeneuve yönetmenliğindeki Warner Bros yapımı “Dune”un merakla beklenen dünya prömiyerine de ev sahipliği yapacak. 78. Venedik Film Festivali'nin 1-11 Eylül tarihleri ​​arasında tam teşekküllü bir fiziksel etkinlik olarak yapılması planlanıyor. Bong Joon-ho ana jüriye başkanlık edecek.
 
Kaynak: magazinmahallesi.com
Bu haber toplam 939 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Bina ikmal inşaatı yaptırılacak
  • Midyat MYO’da öğrencilere iftar verildi
  • Vali Tuncay Akkoyun, yetim çocuklar ve aileleriyle iftar yaptı
  • Bağlar ve Seyitler’de Sondaj Kuyusu Kazı Çalışmaları Tamamlandı
  • Adana'da 250 sikke ele geçirildi
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA