• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Jamie Chung, Dexterın Oyuncu Kadrosu Hakkında Konuştu
25 Mayıs 2021 Salı 11:12

Jamie Chung, Dexter'ın Oyuncu Kadrosu Hakkında Konuştu

Orijinal kadrodan kimler geri dönecek?
Dexter'ın 9. sezon oyuncusu Jamie Chung, eski oyuncu kadrosunun yaklaşan yeni sezon için geri döneceğini öne sürdü. Showtime, Dexter'ın sahte ölümü ve Oregon'da bir oduncu olarak gözlerden uzak durmasıyla 2013'te hit gösterisini sonlandırmıştı. Dexter'ın son sezonu birkaç nedenden ötürü olumsuz eleştiriler aldı ve birçok izleyici finalin tatmin edici olmadığından şikayet etti. Hayranlar, Showtime'ın gösterinin sonunu düzeltmek için Dexter'a devam etmesi yönünde sürekli baskı yaptılar ve istekleri sonunda gerçekleşiyor.
 
Ekim 2020'de kanal, Dexter'ın 9. sezonunun onaylandığını doğruladı. Şimdiye kadar Michael C. Hall, dizi için onaylanan tek eski oyuncu. Dexter'ın 9. sezonu hakkında giderek daha fazla ayrıntı ortaya çıkıyor. Yeni sezon için gelen videolar, Dexter'ın muhtemelen Clancy Brown tarafından oynanan yeni rakibi nedeniyle cinayete geri döneceğini işaret ediyor. Yılın başında, Dexter'ın 9. sezonunun çoğunlukla New York'un dışında ve yaklaşık bir ay içinde gerçekleşeceği ortaya çıktı.
 
Chung gerçek suç podcaster'ı olarak rol aldı. Chung'un dizide ne kadar büyük bir rolü olacağı bilinmiyor ama 9. sezon hakkında potansiyel olarak büyük bir ayrıntı verdi. People'la yaptığı bir röportajda Chung, Dexter'ın 9. sezonuna katılımı hakkında yorum yaptı. Aktris, hikayenin "daha karanlık" olacağını söylemesinin yanı sıra hikaye hakkında pek bir şey söylemedi ama oyuncu kadrosu hakkında ilginç bir haber verdi. Chung, orijinal oyuncu kadrosunun geri getirildiğini açıkça söylemese de, yorumu kesinlikle bunu gösteriyor gibi görünüyor.
 
Chung; "Hikaye, New York'un dışında geçiyor ve geçen sezondan bildiğimiz gibi, Dexter saklanıyor. Bu yüzden kesinlikle devam ediyor ve birçok yeni yüz var ama daha önemlisi birçok tanıdık yüz var. Bence kesinlikle herkesin iştahını tatmin edecek. Özellikle de büyük bir Dexter hayranıysanız." dedi. Mayıs ayının başında, sekiz sezon boyunca Harry Morgan'ı oynayan James Remar, canlanmaya dahil olmadığını doğruladı. Remar, Showtime'ın hiçbir orijinal oyuncu kadrosunun geri dönmek için çağırmadığını ve 9. sezon hakkında hiçbir şey bilmediğini açıkladı. Ancak, Chung'un yorumu artık Remar'ın iddiasını çürütüyor gibi görünüyor. Chung'un oyuncu kadrosunun bir parçası olduğu doğrulandığından, Showtime'ın planı hakkında Remar'dan daha fazla şey biliyor ve ona güvenmek zorundayız. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 206 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA