• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Issa Rae, HBO Maxte Yayınlanacak Bir Rap Komedisinde Yer Alacak
14 Şubat 2021 Pazar 11:36

Issa Rae, HBO Max'te Yayınlanacak Bir Rap Komedisinde Yer Alacak

Dizi, sekiz bölümlük bir mini dizi olacak..
Issa Rae, yarım saatlik komedi "Rap Sh*t" için HBO Max'ten sekiz bölümlük bir dizi siparişi aldı. Projenin ilk olarak Ekim 2019'da geliştirilmekte olduğu duyuruldu.
 
Dizi, Miami'den ayrılmış iki lise arkadaşının bir rap grubu oluşturmak için yeniden bir araya gelmesini anlatıyor. Rae, serinin pilot bölümünü yazıyor ve Hoorae prodüksiyon adı altında yönetici yapımcılığını üstlenecek. Hoorae'den Montrel McKay de diğer  yönetici yapımcı olacak.
 
Rae ile “Insecure” dizisinde yazar olarak çalışan Syreeta Singleton, baş yapımcı olacak ve showrunner olarak görev yapacak. Singleton en son Apple animasyon dizisi “Central Park”ta yazar olarak çalıştı. 3 Arts'tan Jonathan Berry ve Dave Becky de yönetici yapımcı olacak. Hip hop ikilisi Yung Miami ve JT of City Girls'ün yanı sıra, Kevin "Coach K" Lee, Pierre "P" Thomas ve Hoorae adına Sara Rastogi ortak yapımcılar olarak görev yapıyorlar.
Rae’nin ses içeriği şirketi Raedio, dizi için müzik denetimini üstlenecek. Casting şu anda belirleniyor ve prodüksiyon bu yaz başlıyor. Rae, WarnerMedia ile ortak projeler yapmaya devam ediyor. Yaklaşık bir ay önce, eleştirmenlerce beğenilen HBO komedi dizisi “Insecure”ün beşinci sezonuyla sona ereceği duyurulmuştu. Sezon 5, bu yıl içerisinde başlayacak.
 
Rae, aynı zamanda, HBO'da ağustos ayında ikinci sezon için yenilenen “A Black Lady Sketch Show”un baş yapımcısı. “Insecure”, dört sezon boyunca olumlu eleştiriler aldı ve dizi Rotten Tomatoes adlı puanlama sitesinde ortalama % 95 başarı notu notu aldı. Ayrıca, çalışması boyunca bir dizi ödül ve adaylık kazandı. Buna, bir Emmy adaylığı ve komedi kategorisinde başrol için Rae'ye gelen iki Altın Küre adaylığı da dahil. 
 
Kaynak: iha.com
Bu haber toplam 611 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA