• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İş yerinden para kasasını çalan kişi eski çalışan çıktı
16 Ocak 2021 Cumartesi 12:05

İş yerinden para kasasını çalan kişi eski çalışan çıktı

Diyarbakır’da bir tekstil atölyesine girerek içinde işçilerin maaşı olan 350 bin TL olan para kasasını çalan hırsızlardan birinin, atölyenin eski çalışanı olduğu ortaya çıktı.
Bismil'in Akpınar Mahallesi 312'nci Sokak'ta bulunan tişört ve tulüm atölyesine  geçtiğimiz hafta gece geç saatlerinde pencereden giren maskeli ve eldivenli giren 4 hırsız, iş yerindek 2 cep telefonu, 3 diz üstü bilgisayar ve sadaka kutusunu birlikte işçilerin parası içinde olduğu kasayı alarak kayıplar karışmıştı.
 
Hırsızlık olayının ardından çalışma başlatan Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, çevrede bulunan 23 adet güvenlik kamerasını inceleyerek olayı 6 şahsın gerçekleştirdiğini tespit etti.
 
Zanlıların kimlik bilgilerini de tespit eden ekipler, olayı gerçekleştiren 3 şahıstan M. Seven, N.A ve A.A'nın ikamet ettikleri adreslere operasyon düzenledi.
 
Gözaltına alınan zanlılar ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
 
Tutuklanan şahıslardan M. Seven'in, bahse konu tekstil atölyesinde daha önce çalışan elemanlardan olduğu ve hırsızlık olayından bir hafta önce işten çıktığı öğrenildi.
 
Zanlıların, çelik kasayı Dicle Nehrine attıklarına dair itirafının ardından Bismil Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi ekipleri kasayı nehirden çıkardı.
 
İçerisinde sadece evrakların bulunduğu kasa, iş yeri sahibine teslim edildi.
 
Olaya karışan ve çalınan paraların kendilerinde olduğu öğrenilen diğer 3 şahsı yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi. (İLKHA)
Bu haber toplam 678 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA