• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İnanılmaz, Ama The Flash Çekimleri Gerçekten Başlıyor!
18 Şubat 2021 Perşembe 10:03

İnanılmaz, Ama "The Flash" Çekimleri Gerçekten Başlıyor!

Barbara Muschietti, The Flash prodüksiyon öncesinden bir görsel paylaştı.
Uzun süredir hayata geçirilmesi beklenen, ancak Warner Bros ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle ertelemelere maruz kalan The Flash'tan iyi haberler var. Barbara Muschietti ve Andy Muschietti, The Flash setinden bir görsel paylaştı. Henüz çekimler başlamadı, ancak görsel prodüksiyon öncesi hazırlıkların sürdürüldüğünü kanıtlıyor.
 
DC bünyesinde hayata geçirilecek olan The Flash'ın çekimlerine Nisan ayı içerisinde başlanacağı daha önce açıklanmıştı. Ancak bu açıklama çok da ciddiye alınamadı. Çünkü neredeyse 3 yıldır The Flash'ın çekimlerinin yapılması bekleniyor. Ezra Miller ve Warner Bros'un barışmasının ardından güçlükle toplanan senaryo sonunda somutlaştırılıyor. IT'in başarılı yönetmeni Andy Muschietti, The Flash ile çoklu evren ve zaman yolculuğu kavramlarını DC'ye yayacak gibi görünüyor.
 
Yapılan açıklamalara göre The Flash'te DC'den iki farklı Batman'i göreceğiz. Bu evrenden ayrılma kararı alan Ben Affleck ve yıllar önce Tim Burton'ın imzasını attığı Batman filminde izlediğimiz Michael Keaton, The Flash filminin Bruce Wayne'i olacak. Ayrıca Barry Allen'ın babası Henry Allen'ı Billy Crudup'ın canlandıracağı biliniyor.
 
Ezra Miller ve Warner Bros'un anlaşamama nedeni, Miller'ın daha karanlık bir senaryo istemesiydi. DC'nin ise bugüne kadar belirli bir ton oluşturabildiği söylenemiyor. Tabii bu eleştiriye başka bir evrene ait olan Joker ve The Batman filmleri dahil değil. Justice League'de yaşanan tonlama sorunları, filmin yeniden kurgulanmasına, tasarımlarının elden geçirilmesine ve yeniden çekimlerin yapılmasına neden oldu. Ancak The Flash'ın bir korku filmi yönetmeninin ellerinde olması umut vaat edebilir gibi görünüyor.
 
The Flash, 4 Kasım 2022'de izleyici karşısında olacak.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 703 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA