• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İkonik Film Esaretin Bedeli, 4K Ultra HD Baskısıyla Geliyor
27 Temmuz 2021 Salı 09:46

İkonik Film "Esaretin Bedeli", 4K Ultra HD Baskısıyla Geliyor

Efsane film 4K olarak piyasaya sürülecek
Sevilen 1994 yapımı hapishane draması Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli), sonunda 4K Ultra HD'ye geliyor. Stephen King'in 1982 tarihli romanı "Rita Hayworth and the Shawshank Redemption"dan uyarlanan senaryo, aynı zamanda filmle ilk yönetmenlik denemesini yapan Frank Darabont tarafından uyarlandı. Film, IMDB'nin Top250 listesinde yıllardır ilk sırada yer alıyor.
 
Hikaye, Shawshank Eyalet Hapishanesi'nde iki kez müebbet hapis cezasına çarptırılan Andy Dufresne'yi (Tim Robbins) takip ediyor. Mahkûm arkadaşları için kaçak mal tedarikinde uzmanlaşmış başka bir müebbet mahkum olan Ellis "Red" Redding (Morgan Freeman) ile arkadaş olur. Andy'nin gizli bir planı olsa bile, adaletsiz bir sistem karşısında ikisi arasında beklenmedik bir bağ oluşur.
 
Yeni 4K Ultra HD sürümü hem dijital olarak hem de UHD Blu-Ray birleşik paketi olarak sunulacak. Blu-Ray disk, iki önemli sahne için orijinal özellikler ve storyboard'lara derinlemesine bakışlar dahil olmak üzere özel seçeneklerle dolu olacak "Bogs Takes a Fall" ve "New Fish Arrive" adlı sahnelerin arka planı yer alacak. Ancak, özel seçeneklerin öne çıkanı, Darabont'un yorumları olabilir. Senaryo çalışmaları ve Roger Deakins'le olan çalışması da bu içerikte yer alacak.
 
Esaretin Bedeli, ülkemizde de en çok sevilen, en çok yayınlanan ve farklı baskıları en çok satanlar listesine defalarca giren filmlerden biri. Özellikle dublaj konusunda ülkemizin başarısı yine Esaretin Bedeli dublajlarıyla ön plana çıkmıştı. Kimilerine göre gelmiş geçmiş en iyi film olan Esaretin Bedeli'ni bir de 4K baskısıyla izlemek kesinlikle heyecan verici olacak. 
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 910 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA