• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İkiz güzeller Nur ve Gülden single sürprizi
29 Haziran 2021 Salı 10:15

İkiz güzeller Nur ve Gül'den single sürprizi

Dikkat çeken güzelliklerinin yanı sıra iddialı projeleriyle de çok konuşulacak ikiz güzeller Nur Oruç ve Gül Ocakçı'nın 'Arasam da Açma' şarkısı, tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.
Dikkat çeken güzelliklerinin yanı sıra iddialı projeleriyle de çok konuşulacak ikiz güzeller Nur Oruç ve Gül Ocakçı'nın 'Arasam da Açma' şarkısı, tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.
 
Müzik sektörüne kalıcı bir merhaba diyen güzellerin yeni şarkısının sözü ve müziği Nur Oruç'a ait olurken şarkının düzenlemesi ise Cihat Uğurel imzası taşıyor.
 
Görenler hayrete düştü
 
Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştıkları projenin kapağından fotoğraf çekimine, klibinden şarkısına kadar sunulan her detayındaki güzellik ve benzerlik ise izleyicisini şaşırttı.
 
İkizlerden iktisat bölümünden mezun olan Gül Ocakçı ve matematik bölümünden mezun olan Nur Oruç, şimdilerde kendi giyim markalarının yönetiminin yanı sıra bir estetik kliniğinin de sahibi olarak milyonlarca insanın hayatlarına dokunarak ciddi ve başarılı değişimlerin yolculuğunda danışanlarına eşlik ediyorlar.
 
Müziğe de el attılar
 
İddialı ve başarılı güzellerin marka girişimciliği ve estetik dünyasına attıkları güçlü adımların ardından Nur Oruç'un evde kalma sürecinde yazdığı bestelerini ikiziyle seslendirerek dinleyicisiyle buluşturma kararının ardından ise "Arasam da Açma" tüm platformlarda yerini aldı.
 
Projenin bir hayli dikkat çeken ve başarılı fotoğraflarında ve klip yönetmenliğinde ise Elif Demiralp'in imzası var.
 
Değişimleri dikkat çekti
 
Klipte ikizlerin ayırt edilemeyecek benzerliği izleyicisini şaşırtırken, Nur ve Gül'ün yıllar içerisinde geçirdikleri büyük değişimleri de bir dönem çok konuşulmuş ve tartışılmıştı.
 
Nur ve Gül’ün "Arasam da Açma" şarkısı, DMC etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi Netd Müzik Youtube kanalında yayınlandı.
 
Kaynak: magazinmahallesi.com
Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA