• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç’ten Uzay TV’ye ziyaret
01 Ocak 2021 Cuma 12:02

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç’ten Uzay TV’ye ziyaret

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, yerel basın ziyaretleri kapsamında Uzay TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur’u ziyaret etti.
Yerel basın ziyaretlerini sürdüren HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, kentte yayın yapan Uzay TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur'u ziyaret etti.
 
Ziyarette yerelde yaşanan sorunlar ele alınırken, genel anlamda da Covid-19'un etkileri ve Türkiye'nin ekonomi politikası gündem başlığı oldu.
 
Kentte yaşanan ekonomik kaygıların arttığına işaret eden Dinç; esnafın, pandeminin de etkisiyle iflasın eşiğine geldiğini hatırlatarak, sorunların giderilmesi noktasında yetkililere çağrıda bulundu.
 
TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen ve büyük tepkilere neden olan “Kitle İmha Silahlarının Yayılmasının Finansmanının Önlenmesi”ne dair BMGK’ye ait kanunun da masaya yatırıldığı ziyarette; Dinç, söz konusu kanunla Türkiye'nin iç politikasına müdahale edilmesinin sağlanacağına dikkat çekerek, yasanın VETO edilmesi gerektiğini vurguladı.
 
Geçtiğimiz günlerde HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde neler konuşulduğuna dair sorulan soruyu da yanıtlayan Dinç, söz konusu görüşmede ağırlıklı olarak Kürt Meselesi başta olmak üzere yerel ve genel anlamda yaşanan sorunların konuşulduğunu tek tek izah etti.
 
Ziyaretinden ötürü Dinç’e teşekkür eden Uzay TV Genel Yayın Yönetmeni Büyüktimur, yeni görevinde de başarılar diledi.
 
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç’e, İl Başkan Yardımcısı Metin Turan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit İleri eşlik etti. (İLKHA)
Bu haber toplam 330 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA