• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hızlı ve Öfkeli 9, Cannes Programına Dahil Edildi
08 Haziran 2021 Salı 10:39

Hızlı ve Öfkeli 9, Cannes Programına Dahil Edildi

Cannes Film Festivali, F9'u programına ekledi
Variety'nin haberine göre, Universal'ın aksiyon dolu "Hızlı ve Öfkeli" serisinin son bölümü "F9", son yıllarda Cannes Film Festivali'ne giden blockbuster yapımlardan biri oluyor. Başrollerini Vin Diesel, John Cena ve Michelle Rodriguez'in paylaştığı, merakla beklenen film şimdiden uluslararası gişede başarılı sonuçlar almaya başladı. Çin ve uluslararası gişede 6 Haziran itibarıyla 250 milyon $ üzeri hasılat elde etti.
 
14 Temmuz'da yerel olarak vizyona girmesi planlanan film, delegeler, Cannes izleyicileri ve tatilcilerin katılımıyla Cannes Film Festivali sırasında halka açık bir gösterimin parçası olarak Fransa prömiyerinin tadını çıkaracak. Ancak, oyuncu kadrosunun festivale katılması beklenmiyor. Cannes şefi Thierry Fremaux'nun 2021 festivalinde bir "küresel gişe rekorları kıran" filmin vizyona gireceğini söylemesinden beri, bunun hangi film olabileceğine dair söylentiler ve çılgın tahminler dönüyordu.
 
Basın, Fremaux'nun Resmi Seçki filmlerini duyurduğu 3 Haziran basın toplantısında blockbuster filmi açıklamasını bekliyordu. İlk tahminler, Cannes'ın ruhuna biraz daha uygun filmler olan “No Time to Die”, “Dune” ya da “West Side Story” olabileceği yönündeydi. Daha sonra “Dune”un Venedik Film Festivali'nde gösterileceği haberi onu listeden çıkardı. “F9”, ABD sinemalarında 25 Haziran'da genel vizyona girecek. 
 
Pandemiye rağmen, Wes Anderson'ın yıldızlarla dolu “The French Dispatch” filmi ve Tom McCarthy'nin Matt Damon'a başrolü verdiği gerilim filmi “Stillwater” da dahil olmak üzere birçok büyük ABD filmi Cannes'da Resmi Seçki'de dünya prömiyerlerini yapacak. Başta Sean Penn'in “Flag Day”i ve Sean Baker'ın “Red Rocket”ı olmak üzere birkaç önemli bağımsız film de bunların arasında yer alıyor. Ayrıca; Oliver Stone'un yeni belgeseli "JFK: Through the Looking Glass" ve Todd Haynes'ın belgeseli "The Velvet Underground" da festivalde yer alacak.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 943 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA