• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Henry Cavill, ‘Highlander’ın Yeniden Çevriminde Rol Alabilir
22 Mayıs 2021 Cumartesi 11:54

Henry Cavill, ‘Highlander’ın Yeniden Çevriminde Rol Alabilir

Lionsgate, yeniden çevrim için görüşmelere başladı
"Man of Steel" ve Netflix'in "The Witcher" dizilerinin yıldızı Henry Cavill, Lionsgate'in devam filmleri, TV dizileri, bağlantılı romanlar, çizgi romanlar ve video oyunları dahil bütün bir popüler kültür ekosistemini yaratan 1986 yapımı fantastik macera filmi "Highlander"ın (İskoçyalı) yeniden çevriminde rol almak için görüşmelerde bulunuyor.
 
Filmin yönetmenliğini Chad Stahelski (“John Wick”) yaparken, yapımcılığını Neal H. Moritz, Josh Davis ve David Leitch üstleniyor. Amanda Lewis, Patrick Wachsberger ve Gregory Widen yönetici yapımcılığı üstlenecek. Kerry Williamson ("What Happened to Monday") senaryoyu yazıyor. Cavill’in rolü net değil ama filmin iki başrolünden biri olacak.
 
Orijinal filmin başrolünde Christopher Lambert yer aldı. Lambert 16. yüzyılda doğan ve savaşta öldükten sonra ölümsüz olduğunu öğrenen bir İskoç savaşçı olan Connor MacLeod'u canlandırd. Sean Connery, Connor'ın akıl hocası olarak, olasılık dışı bir şekilde Juan Sánchez Villalobos Ramírez (Tak-Ne adıyla doğmuş olmasına rağmen) adındaki bir Mısırlı rolünde yer aldı. Juan, Connor'a başları kesilmedikçe sonsuza kadar yaşamalarına izin verilen Quickening denen şeyle doğan küçük bir avuç insandan biri olduğunu öğretir. Yüzyıllar sonra günümüz New York'unda Connor, tüm ölümsüzlerin kafasını kesmeye kararlı bir başka ölümsüz olan Kurgan'la (Clancy Brown) karşı karşıya gelir.
 
Film ilk açıldığında, yurt içinde sadece 5,9 milyon dolar hasılat yaptı ama ev sinemasında o kadar popülerdi ki Lambert ve Connery 1991'de bir devam filminde rol aldı ve evren genişledi. Bu arada Cavill, Netflix için "The Witcher"ın ikinci sezonunu çekmekle meşguldü ve kısa süre önce Millie Bobby Brown’la birlikte "Enola Holmes"ün devamı için geri döneceği açıklandı.  
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 188 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA